Sánchez defensa un govern de coalició amb Yolanda Díaz per a un funcionament més eficient i funcional Sánchez defensa un govern de coalició amb Yolanda Díaz per a un funcionament més eficient i funcional
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sánchez defensa un govern de coalició amb Yolanda Díaz per a un funcionament més eficient i funcional

Assegura que un govern de coalició amb Yolanda Díaz "funcionarà millor i serà encara més funcional"

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha titllat els pactes PP-Vox després de les eleccions municipals de retrocés, i ha afegit: "Durant aquestes últimes setmanes el que estem veient és un tràiler d'una pel·lícula tenebrosa".

En una entrevista a 'El Periódico' recollida aquest diumenge per Europa Press, ha considerat que "és important denunciar aquesta realitat, aquest retrocés que s'està produint, que sembla menor, però no ho és".

Sánchez ha advertit que "el que importa, el rellevant, no és tant l'ultradreta, sinó l'ultradretanització del PP".

"En un país que durant aquests anys el que ha hagut és un procés de reconstrucció del diàleg social, el que estem veient són governs obertament contraris al diàleg social i partidaris del debilitament d'organitzacions tan importants com els sindicats. Això és el que està succeint a Espanya", ha alertat.

Segons ell, en el 28M hi va haver una hiper mobilització per part dels votants de PP i Vox, per la qual cosa en les eleccions del 23J es decidirà si avançar o retrocedir: "Amb el que tenim al davant, és molt important que Espanya aclareixi quina direcció ha de prendre".

Ha advertit que els governs PP-Vox després del 28M suposen un "retrocés de vint anys enrere, negant la violència de gènere, negant la violència masclista i fins i tot prohibint les concentracions després d'assassinats de dones".

VOL SER REELEGIT PER "CONSOLIDAR" AVANÇOS

Per això, ha cridat a la mobilització i ha explicat que vol ser reelegit per a "consolidar tots aquests avanços ara que estan arrelant", com la reforma laboral, la revalorització de les pensions, la reforma educativa i la reforma del sistema universitari i científic.

Per a ell, després del 28M s'han constatat dues coses: "Que PP i Vox, que Feijóo i Abascal allà on puguin, governaran conjuntament: això és una incògnita que queda desvetllada. I dos, que clarament a l'esquerra del partit socialista ha hagut un procés de vertebració entorn de la persona de Yolanda Díaz i Sumar".

"L'ENTENIMENT AMB YOLANDA DÍAZ SERÀ MOLT MÉS FÀCIL"

Ha defensat governar amb Sumar perquè "l'enteniment amb Yolanda Díaz serà molt més fàcil i, per tant, el govern de coalició funcionarà millor i serà inclús més funcional" i ha assegurat textualment que per tirar endavant drets socials buscarà vots fins i tot sota les pedres.

Sobre mesures econòmiques, ha destacat que Espanya està registrant xifres d'ocupació històriques, "encara que encara hi ha molt per fer en l'àmbit de la creació d'ocupació", i ha defensat que la seva política econòmica es basa en el creixement de l'ocupació de qualitat, la modernització de l'economia i la reindustrialització.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal