Riba-roja de Túria ofereix entrada gratuïta a la piscina municipal durant l'onada de calor Riba-roja de Túria ofereix entrada gratuïta a la piscina municipal durant l'onada de calor
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria ofereix entrada gratuïta a la piscina municipal durant l'onada de calor

#RibaRojaDeTúria #EntradaGratuïtaPiscina #OndaDeCalor

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat la mesura d'entrada gratuïta a la piscina municipal per als residents en el municipi davant l'onada de calor pronosticada per aquesta setmana, amb temperatures que podrien arribar als 44 graus en alguns punts d'Espanya, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

La resolució de l'alcalde de Riba-roja de Túria, signada aquest matí, estableix que l'entrada a la piscina municipal serà gratuïta des del dilluns fins al dimecres, fins a completar l'aforament del recinte, com a mesura per mitigar els efectes de l'onada de calor anunciada pels organismes oficials. L'horari d'entrada lliure serà de 11:30 a 19:30 hores, amb un màxim de 150 persones.

#PrevencióCalor #Recomanacions #Hidratació #ProtectorSolar

A més, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria recomana seguir algunes pautes per evitar riscos durant aquests dies de calor intens. Es aconsella evitar eixir de casa o exposar-se al sol durant les hores centrals del dia, així com evitar la pràctica esportiva en cas de temperatures elevades. També es recomana hidratar-se adequadament, evitar canvis bruscs de temperatura i utilitzar protector solar.

#HorariLaboralEspecial #ProteccióEmpleats #ServeisPúblics

D'altra banda, els contractes municipals de neteja viària i jardineria aplicaran un horari laboral especial durant aquests dies de calor extrem, començant més aviat i concloent a les 12:45 hores, amb l'objectiu d'evitar l'exposició dels empleats a temperatures excessives que puguen causar problemes físics. Aquest horari també s'aplicarà als empleats municipals de l'àrea de Serveis i Obres Públiques.

#BeneficisVeïns #PrevencióCalor

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha afirmat que l'entrada gratuïta a la piscina municipal "és una mesura excepcional davant la previsió de jornades amb temperatures elevades, amb la qual pretenem que els nostres veïns es vegen beneficiats amb un bany gratuït durant aquests dies en què es podrien superar els 40 graus"
     
waques.barbera


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal