Riba-roja de Túria brinda als joves un estiu ple d'oportunitats amb el programa Territori Jove i Òrbita Jove Riba-roja de Túria brinda als joves un estiu ple d'oportunitats amb el programa Territori Jove i Òrbita Jove
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria brinda als joves un estiu ple d'oportunitats amb el programa Territori Jove i Òrbita Jove

    

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria organitza, per primera vegada, un programa especial d'estiu per als joves de la localitat, que es desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost. Aquests dos mesos, Territori Jove es convertirà en l'epicentre d'una gran varietat d'activitats dissenyades amb l'objectiu que els joves puguen gaudir i aprendre durant les vacances.

L'objectiu d'aquest programa d'estiu, organitzat pel consistori, és oferir als joves una experiència enriquidora i plena d'oportunitats. Durant aquest període, hi haurà activitats dissenyades per estimular la creativitat, fomentar l'aprenentatge i promoure la convivència entre els joves de la localitat.

Durant les tardes d'estiu, els joves tindran l'oportunitat de participar en emocionants tornejos, desafiar-se en jocs i mostrar els seus talents en diversos concursos. Destaquen el concurs "Què apostem" que s'ha programat per al 21 de juliol i el "Bingo Musical Sopar Territori" del 28 de juliol.

Aquest programa demostra el compromís del consistori per brindar oportunitats de participació, entreteniment i creixement personal als joves, especialment durant aquests mesos en què tenen més temps lliure.

El regidor de Joventut, David Barbancho, assenyala: "Estem encantats de oferir per primera vegada als nostres joves aquesta oportunitat única de gaudir d'un estiu ple de diversió i aprenentatge. Volem proporcionar-los un entorn segur i estimulant, que fins ara no existia, on puguen explorar els seus interessos, desenvolupar habilitats socials i crear records inoblidables".

Les activitats de Territori Jove es realitzaran de dimarts a dissabte, de 18 a 20 hores. Les persones interessades podran informar-se a Territori Jove, situat al carrer Crist dels Afligits, 25, o a través del telèfon 96 277 06 65. També es podran inscriure a través de les xarxes socials.

A més, des de l'Àrea de Joventut i els Serveis Socials per a Adolescents s'ha desenvolupat el Programa Òrbita Jove, una experiència única pensada especialment per als joves de la localitat. Aquest programa té com a objectiu proporcionar-los les eines necessàries per desenvolupar habilitats socials, gestionar emocions i resoldre conflictes de manera efectiva.

Òrbita Jove compta amb la participació de dos grups, que s'alternaran en dies específics per oferir un total de 20 joves l'oportunitat de participar en aquesta primera edició. Cada sessió estarà liderada per un equip professional de psicòlegs especialitzats en adolescents i inclourà una varietat d'activitats dinàmiques i enriquidores.

Aquest programa es durà a terme durant tots els matins fins a la primera setmana d'agost, brindant als joves un mes complet d'oportunitats per descobrir i enfortir el seu potencial. "A través d'activitats lúdiques i formatives, busquem enfortir el seu benestar emocional i social, donant-los les eines necessàries per a afrontar els desafiaments de l'adolescència", comenta David Barbancho.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal