Rescissió del contracte de les obres del nou centre educatiu a Loriguilla per incompliment dels terminis Rescissió del contracte de les obres del nou centre educatiu a Loriguilla per incompliment dels terminis
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rescissió del contracte de les obres del nou centre educatiu a Loriguilla per incompliment dels terminis

El dilluns l'Ajuntament de Loriguilla va citar a l'empresa adjudicatària de les obres del nou centre educatiu per comunicar-los que es procedirà a la rescissió del contracte.

Després d'un nou incompliment en els terminis de l'execució de l'obra, i al no haver trobat una solució satisfactòria per resoldre els problemes trobats en el capítol d'instal·lacions, la Direcció facultativa, l'arquitecta municipal i la Secretaria Intervenció han recomanat a l'Equip de Govern la resolució unilateral del contracte.

Les modificacions tècniques proposades no han estat suficients i, a més, no han gaudit del suport de la Direcció facultativa. Per tant, faltant una quantitat aproximada de 1.741.000 euros de PEM per a acabar l'obra tal com estava planificada, l'Ajuntament de Loriguilla pren la decisió de resoldre el contracte de forma definitiva.

L'empresa acabarà de col·locar les làmines impermeabilitzants i l'àrid en cobertes, i després d'això abandonarà l'obra.

A l'espera de conèixer l'interlocutor o interlocutors vàlids després de la formació de les noves Conselleries sortides de les eleccions del 28M, queda per definir la solució més ràpida per a acabar el centre educatiu, que passarà per una nova licitació, un projecte complementari de finalització o la reversió de competències perquè la pròpia Conselleria acometa l'obra aportant els diners necessaris.

Des de l'Ajuntament remarquen que han sol·licitat una reunió d'urgència amb la Conselleria d'Infraestructures Educatives i que estan a l'espera de les seues instruccions per a acabar el CEIP W.A. MOZART el més prompte possible.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal