Presentació del Licor d’Alfàbega VERDETA: La nova beguda amb sabor a tradició beterana Presentació del Licor d’Alfàbega VERDETA: La nova beguda amb sabor a tradició beterana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Presentació del Licor d’Alfàbega VERDETA: La nova beguda amb sabor a tradició beterana

   


L'Hort de les Alfàbegues ha estat l'escenari de la presentació del Licor d’Alfàbega VERDETA, una creació de l'empresari i veí de Bétera, Jose Andrés Sebastiá. Aquesta beguda, inspirada en la tradicional creació del Mestre Alfabeguer Ramón Asensi, té com a protagonista indiscutible les alfàbegues, que són el símbol per excel·lència de les Festes d'Agost del municipi. La presentació ha estat tot un èxit, amb la participació d'autoritats locals i representants de les diferents entitats festives.

Creció Local i Identitat:

La presentació del Licor d’Alfàbega VERDETA ha aconseguit unir la cultura i la tradició de Bétera amb l'àmbit empresarial, gràcies a l'entusiasme i dedicació de l'empresari Jose Andrés Sebastiá. Aquest producte 100% beterà no només posa en valor les festes úniques de la localitat, sinó que també promociona el seu patrimoni cultural i la identitat pròpia a través de l'etiqueta, on es destaca la marca turística de Bétera.

Col·laboració amb l'Ajuntament:

El Licor d’Alfàbega VERDETA ha estat possible gràcies a la col·laboració entre Jose Andrés Sebastiá i l'Ajuntament de Bétera, que han treballat conjuntament per difondre i donar a conèixer aquest producte típic i únic de la localitat. Aquesta col·laboració també té com a objectiu impulsar la sol·licitud per a Declarar les Festes d'Agost com a Festes d'Interès Nacional, amb l'objectiu de fer-les més conegudes i atraure visitants a la regió.

Un tast de tradició:

En aquest esdeveniment, els assistents han tingut l'oportunitat de degustar aquest licor en un petit tast, que ha captivat a tots amb el seu sabor dolç i "aroma de somni". A partir d'ara, els Majorals 2024 disposaran d'aquesta beguda al Barracó perquè els visitants puguen gaudir-ne, sempre recordant que és una experiència recomanada per a majors de 18 anys. A més, el licor també es podrà adquirir a l'establiment comercial de COABE, perquè tots aquells que visiten Bétera puguen emportar-se un tros de les Festes amb ells.

Un brindis amb sabor a festa:

El Licor d’Alfàbega VERDETA es converteix en una oportunitat única per als turistes i els residents de Bétera per brindar per les Festes amb autèntic sabor beterà. Aquesta beguda simbolitza la identitat de la localitat, enalteixent l'essència de les alfàbegues, un símbol emblemàtic que manté viva la tradició i l'esperit festiu de Bétera.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal