Pedro Sánchez denuncia les manipulacions de Feijóo i el blanqueig de Vox: 'Una sarta de mentides' Pedro Sánchez denuncia les manipulacions de Feijóo i el blanqueig de Vox: 'Una sarta de mentides'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pedro Sánchez denuncia les manipulacions de Feijóo i el blanqueig de Vox: 'Una sarta de mentides'

El president del Govern i candidat del PSOE a les eleccions, Pedro Sánchez, ha acusat el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, de manipular i minar la confiança dels ciutadans en les institucions a causa de les seues declaracions sobre Correus.

Aquest mateix dimecres, en un míting a Múrcia, Feijóo ha instat els carteros a treballar "matí, tarda i nit" per a lliurar el vot per correu, ja que avui és l'últim dia per a sol·licitar-lo. A més, s'ha compromès a pagar-los les hores extraordinàries si governa per "complir amb el seu deure".

A més, ha demanat als carteros, "independentment dels seus caps", que "repartisquen tots els vots abans que vença el termini perquè els espanyols" puguen votar i exercir "els seus drets constitucionals".

Sánchez ha estat qüestionat per aquestes declaracions en la roda de premsa posterior a la cimera de l'OTAN celebrada a Vilna (Lituània) i ha enmarcat les paraules de Feijóo en les "manipulacions" que, segons el seu parer, ha desplegat el PP al llarg de la legislatura.

Encara que ha admés que no coneixia les declaracions de Feijóo, ha assenyalat que al llarg dels últims anys ha patit una oposició basada en mentides, manipulacions i maldats.

En aquest sentit, ha situat les paraules del líder del PP en les "manipulacions" que "socaven la confiança de la gent en les institucions".

PROCLAMES QUE FEREN MAL A LES VÍCTIMES DEL TERRORISME

En la mateixa línia, ha indicat que les mentides del PP es van veure en les afirmacions de Feijóo en el debat 'cara a cara' que ambdós candidats van mantindre el passat dilluns. Les maldats, segons ha assenyalat, queden reflectides en les proclames que continuen pronunciant dirigents del PP i que "feren mal a moltes víctimes que han patit el cop del terrorisme", ha recriminat.

Sánchez també ha estat qüestionat pel citat debat amb Feijóo i si es planteja canviar d'estratègia després del resultat que va donar.

El líder del PSOE ha respost afirmant que es considera un polític "amb principis" i "fortes conviccions" que es rebel·la quan es diu "una sarta de mentides" --com, segons el seu parer, va fer el líder del PP-- i es blanqueja un partit "masclista" com Vox amb els pactes que ha signat amb el PP en ajuntaments i comunitats autònomes.

En la mateixa línia, ha assenyalat que també es rebel·la contra l'ús "descarnat" del terrorisme, que, segons ha assenyalat, està trencant "la unitat entorn de les víctimes".

Per tant, encara que no sap si aquestes denúncies tenen o no rendiment electoral, considera que ha de denunciar aquest tipus d'actituds perquè forma part de les seues obligacions com a president del Govern i també com a secretari general del PSOE.

Així ha reiterat que en les pròximes eleccions generals del 23 de juliol el país es juga quelcom més que l'alternança política, si Espanya continua avançant o s'endinsa en un túnel del temps que no sap on pot portar i del qual ja s'està veient un aperitiu amb els pactes entre PP i Vox en ajuntaments i comunitats.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal