Paterna destina més de 780.000 euros a la millora dels parcs infantil en Santa Rita, Mas del Rosari i Lloma Llarga Paterna destina més de 780.000 euros a la millora dels parcs infantil en Santa Rita, Mas del Rosari i Lloma Llarga
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna destina més de 780.000 euros a la millora dels parcs infantil en Santa Rita, Mas del Rosari i Lloma Llarga

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea de Foment i Gestió de la Ciutat, ha destinat un total de 780.814,02 euros a la millora dels Parcs Santa Justa i Rufina en Santa Rita, Parc Mes del Rosari i el Parc Poliesportiu Lloma Llarga del municipi, dels quals ja gaudeixen els/ as més xicotets/as paterners i paterneres aquest últim trimestre de l'any.


La finalitat d'aquest projecte bàsic emmarcat en la Fase III de millora de parcs infantils ha sigut dur a terme diferents actuacions per a substituir i millorar els elements de jocs infantils, adequar els paviments de cautxú per estar deteriorats o fins i tot ampliar alguns espais urbans destinats a aquestes zones recreatives.


Per part seua, la Tinenta Alcalde de Foment i Gestió de la Ciutat, Mercedes Navarro, ha destacat que "a més de complir amb un dels objectius com és millorar la qualitat i garantir la seguretat d'aquests espais o esbarjos dels menors, continuem millorant i adaptant-los per al gaudi per edats i continuem fent de Paterna una ciutat més amable, sostenible i innovadora".


Aquesta inversió ha permés que al Parc de Santa Justa i Rufina, que conté dues zones de jocs, s'haja ampliat una de les zones de joc i s'haja substituït el joc "grimpa" existent per un conjunt de jocs modulars tipus torre; s'ha mantingut l'espai intermedi destinat a berenador, mentre que en la segona zona d'intervenció s'han retirat els jocs existents i s'ha canviat el paviment de cautxú. A més, s'ha plantejat un conjunt de jocs que formen un recorregut d'activitats.


Respecte al parc Mas del Rosari, també amb dues zones de joc, s'ha realitzat una intervenció totalment nova que ha substituït un espai de petanca actual que es trobava en mal estat, on s'ha instal·lat un paviment de cautxú i un conjunt de jocs nous. En la segona zona d'intervenció d'aquest, s'ha reubicat els jocs existents i s'han unificat les dues xicotetes zones de jocs creant una actuació ordenada. Precisament en aquesta zona s'han situat un conjunt de jocs específics per a xiquets de 3 anys.


I finalment, al Parc Poliesportiu Lloma Llarga que compta amb una zona de jocs i una pista de patinatge s'ha escomés una ampliació de la zona destinada a usuaris de poca edat ocupant la zona existent i augmentant aquest espai per una pista de padel deteriorada reconvertida en zona de joc. En canvi, en l'altra zona s'ha substituït la pista de tennis tan deteriorada per una zona extensa de patinatge.


Aquest nou pressupost se suma a la resta de mesures i actuacions que s'han dut a terme per l'Ajuntament de Paterna aquests anys destinades a la millora d'àrees infantils situades en zones verdes, espais lliures i parcs urbans.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal