Més-Compromís defén la designació d'Enric Morera com a senador territorial i insta al diàleg per a resoldre les discrepàncies amb Iniciativa Més-Compromís defén la designació d'Enric Morera com a senador territorial i insta al diàleg per a resoldre les discrepàncies amb Iniciativa
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més-Compromís defén la designació d'Enric Morera com a senador territorial i insta al diàleg per a resoldre les discrepàncies amb Iniciativa

"Més-Compromís --una de les formacions que integren Compromís-- ha negat que "cap partit estiga incomplint cap acord" amb la designació d'Enric Morera com a senador territorial de la coalició i han dit no entendre com "un desacord intern en la interpretació dels pactes en el si de Compromís ha generat una reacció unilateral que entenem desproporcionada" per part d'Iniciativa, un altre dels partits. "Treballarem per a solucionar aquestes discrepàncies sempre des del diàleg", han afegit.

En el comunicat, han assenyalat que el Grup Parlamentari de Compromís, en reunió mantinguda aquest matí, ha acordat sense cap vot en contra ni tampoc cap proposta alternativa proposar a Enric Morera com a senador territorial en representació de Compromís. No obstant això, els quatre diputats d'Iniciativa no han participat en la reunió.

Segons han assenyalat, durant els últims dos dies "hi ha hagut diverses converses sobre aquest tema entre les diverses parts de Compromís on s'ha explicitat un desacord en la interpretació dels pactes entre una de les parts, Iniciativa, i la resta". "En aquest moment de desacord és quan es trasllada la decisió al Grup Parlamentari de Compromís", han assenyalat, i ha sigut allà, sense la participació dels diputats d'Iniciativa, quan ha sigut aprovat el nomenament.

Més subratlla que Enric Morera --membre d'aquest partit-- és una persona "de reconeguda trajectòria política", una de les persones que va impulsar Compromís juntament amb Mònica Oltra i Joan Ribó i que ha exercit la segona autoritat institucional del País Valencià durant els últims vuit anys des de la presidència de Les Corts. Una veu "més que autoritzada per a defensar els interessos dels valencians i les valencianes al Senat i per a representar a Compromís".

Aquesta proposta del Grup Parlamentari "respecta els acords i els principis de pluralitat i representativitat del conjunt de Compromís i les forces que l'integren", han assegurat.

"Així doncs, continuarem amb la feina política orgànica i institucional amb normalitat pel bé dels interessos de la majoria social del poble valencià. Queda moltíssima feina per fer i hem de continuar fent-la sense descans", han afegit.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal