Loriguilla torna a gaudir de la tradicional Setmana Esportiva durant el mes d'agost Loriguilla torna a gaudir de la tradicional Setmana Esportiva durant el mes d'agost
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla torna a gaudir de la tradicional Setmana Esportiva durant el mes d'agost

L'Ajuntament de Loriguilla, a través de la regidoria d'Esports, organitzarà, un any més, la tradicional setmana esportiva durant el proper mes d'agost.
L'elevat nombre
de participants en les diferents competicions obliga a les cites esportives a prolongar-se durant una mica més d'una setmana perquè tothom pugui gaudir de les diferents modalitats i competicions.
Del 1 al 24 d'agost tindrà lloc el torneig de pàdel i frontó per a adults, per al qual caldrà apuntar-se abans del pròxim 28 de juliol. Pel que fa al torneig infantil de pàdel i frontó, es disputarà els dies 22 i 23 d'agost i s'haurà de formalitzar la inscripció abans del 18 d'agost.
Durant aquestes jornades esportives a Loriguilla, també hi haurà un torneig de futbol 3 infantil el pròxim 21 d'agost. La data límit d'inscripció és l'18 d'agost.
El Club Bàsquet Loriguilla també està planificant una competició de 3x3. La informació encara s'està preparant i properament estarà disponible per a totes les persones interessades.
La Volta a Peu a Loriguilla, del 25 d'agost, posarà el broche d'or a una setmana esportiva que es prolongarà fins a la celebració del Dia de la Bicicleta en plenes festes patronals.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal