L'Ajuntament de Paterna intensifica en els mesos d'estiu els tractaments per al control de plagues de paneroles L'Ajuntament de Paterna intensifica en els mesos d'estiu els tractaments per al control de plagues de paneroles
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna intensifica en els mesos d'estiu els tractaments per al control de plagues de paneroles


Com cada estiu, l'Ajuntament de #Paterna, a través de l'empresa mixta Aigües de Paterna, torna a intensificar durant els mesos de juliol i agost la campanya de neteja i control de plagues en tot el municipi, escometent amb especial incidència actuacions en la xarxa de clavegueram i contra les plagues de paneroles, més propenses a reproduir-se en estació de l'any degut a les altes temperatures i a la humitat.

Mitjançant l'ús de l'última tecnologia es determinen les zones més problemàtiques i s'utilitzen els productes més efectius del mercat amb la finalitat de mantindre al màxim la salubritat de l'espai públic de la ciutat.

En aquest sentit, la Tinenta Alcalde de Foment i Gestió de la Ciutat, Mercedes Navarro ha explicat que "són tractaments molt eficaços a nivell de prevenció i erradicació amb els quals es pretén eliminar les possibles aparicions de plagues senceres de paneroles per a evitar la seua reproducció així com la seua propagació en nous emplaçaments", al mateix temps que ha demanat la col·laboració ciutadana en aquest assumpte recordant que "des del consistori es gestionen els avisos veïnals que es reben sobre plagues d'insectes o rates".

D'aquesta manera, els paterners i paterneres poden informar l'Ajuntament de l'albirament de qualsevol plaga, bé per telèfon telefonant al 96 308 25 95 o a través de la web d'Agües de Paterna.

A més, Navarro ha incidit en "la labor constant que el consistori realitza durant tot l'any, en cadascun dels seus barris i de manera trimestral, quant a tractaments de desinfecció, desinsectació i desratització per a mantindre la ciutat neta en una qüestió que afecta la salut pública".

Finalment, i de manera complementària a aquestes actuacions per al control de plagues de rates i paneroles, també es duu a terme la inspecció d'esquers i portacebos de parcs i jardins, així com la revisió i tractament d'embornals per al control del mosquit tigre en el qual també l'Ajuntament de Paterna ja està treballant intensament durant aquest període estival.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal