L'Ajuntament de Llíria convoca un total de 19 places a través de diferents programes per al foment de l'ocupació L'Ajuntament de Llíria convoca un total de 19 places a través de diferents programes per al foment de l'ocupació
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria convoca un total de 19 places a través de diferents programes per al foment de l'ocupació


Les persones interessades hauran d'estar inscrites en Labora abans del 14 de juliol


L'Ajuntament de Llíria ha anunciat la convocatòria d'un total de 19 places de treball temporal a través dels diferents programes per al foment de l'ocupació que finança Labora.

El programa EMDISC contempla una oferta de 3 places de conserge i està dirigida a persones amb diversitat funcional d'almenys el 33%. La duració d'estos contractes serà de 9 mesos.

D'altra banda, el pla EMPUJU, dirigit a menors de 30 anys, ofereix 1 plaça d'advocat, 1 de tècnic superior en organització i administració d'empreses, 1 de tècnic en audiovisuals, 1 tècnic en medi ambient i 1 de tècnic superior en instal·lació, manteniment i reparació d'equips informàtics. L'EXPLUS, per a persones majors de 30 anys, compta amb 3 llocs de conserge i 3 d'administratiu. Els contractes dels dos programes tindran una duració d'un any.

Finalment, el Consistori ha convocat també el programa EMERGE, per a contractar, durant 6 mesos, a 1 encarregat o capatàs agrícola i 4 peons forestals.

L'edil de Foment Econòmic, Paco Gorrea, ha assenyalat que, amb el suport de Labora, "tornem a llançar, un any més, esta oferta d'ocupació pública que permet els nostres veïns i veïnes puguen accedir a un lloc de treball temporal, i que atén també col·lectius amb major dificultat per a accedir al mercat laboral, com les persones amb diversitat funcional o joves que han acabat recentment els seus estudis".

Les persones interessades han d'estar inscrites en Labora, en estes ocupacions, abans del pròxim 14 de juliol, i complir els requisits de cada convocatòria. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal