La JEC deniega a RTVE que Atresmedia deba cederle la señal del cara a cara entre Sánchez y Feijóo La JEC deniega a RTVE que Atresmedia deba cederle la señal del cara a cara entre Sánchez y Feijóo
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La JEC deniega a RTVE que Atresmedia deba cederle la señal del cara a cara entre Sánchez y Feijóo

La Junta Electoral Central (JEC) ha rebutjat aquest divendres la petició de RTVE sobre si "concorren les condicions" per instar Atresmedia a cedir-los la senyal en directe del cara a cara entre els candidats a la Presidència del Govern, Pedro Sánchez (PSOE) i Alberto Núñez Feijóo (PP), el pròxim dilluns 10 de juliol.

La decisió de la JEC va en contra de la sol·licitud de RTVE, que argumentava la seva intenció de cobrir l'esdeveniment amb l'objectiu d'assegurar la pluralitat informativa durant la campanya electoral. No obstant això, la JEC ha conclòs que no hi ha una base legal suficient per a exigir a Atresmedia la cessió de la senyal del debat.

Aquesta decisió ha generat controvèrsia i ha estat criticada per part de diversos sectors, que consideren que la decisió de la JEC pot limitar la llibertat de premsa i la diversitat d'informació durant el període electoral. Alguns defensen que és responsabilitat de les cadenes de televisió públiques garantir una cobertura equitativa i imparcial de les campanyes electorals.

El cara a cara entre Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo és un dels esdeveniments més esperats de la campanya electoral, ja que són els dos candidats amb més opcions de convertir-se en el proper President del Govern. No obstant això, la decisió de la JEC implica que només Atresmedia podrà emetre en directe el debat, mentre que RTVE haurà d'optar per altres opcions per a la seva cobertura informativa.

La campanya electoral continua amb el debat entre els candidats i els diferents mitjans de comunicació buscant la manera de garantir una cobertura completa i equilibrada dels esdeveniments polítics més rellevants. La decisió de la JEC en relació amb la petició de RTVE sobre la cessió de la senyal del cara a cara entre Sánchez i Feijóo ha posat de manifest les tensions i els debats que envolten la llibertat de premsa en el context electoral.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal