La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, marca una 'línia vermella' contra l'augment de l'edat de jubilació La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, marca una 'línia vermella' contra l'augment de l'edat de jubilació
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, marca una 'línia vermella' contra l'augment de l'edat de jubilació

Durant un debat en RTVE, la vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, advertix al líder del PSOE, Pedro Sánchez, sobre l'edat de jubilació en una possible coalició.

En el debat a tres celebrat aquest dimecres en RTVE, la candidata de Sumar, Yolanda Díaz, ha deixat clar que no acceptarà un augment en l'edat de jubilació i ho qualifica com una "línia vermella" per a la seua formació política.

Encara que gran part del debat s'ha centrat en missatges dirigits cap al líder de Vox, Santiago Abascal, Díaz ha interpel·lat a Pedro Sánchez per a advertir-lo sobre aquesta qüestió en cas que es forme un govern de coalició per a la pròxima legislatura, reeditant l'actual aliança entre PSOE i Unides Podem.

La vicepresidenta segona i ministra de Treball de l'actual govern de Sánchez ha afirmat que el seu partit defensarà el sistema de pensions, però amb fermesa va assenyalar: "Saben que nosaltres tenim una línia vermella, no s'alçarà l'edat de jubilació".

Durant la campanya electoral, Pedro Sánchez ha reiterat que si el seu partit arriba al govern, serà en coalició amb la formació de Yolanda Díaz. El líder socialista ha presentat aquesta opció com l'única alternativa enfront d'un Executiu de PP i Vox.

D'altra banda, Sánchez ha dirigit crítiques cap a Abascal per oposar-se, junt amb el Partit Popular, a les mesures implementades pel seu govern, inclosa la reforma de les pensions. "Ara diuen amb desvergonyiment que ells han recolzat la revalorització de les pensions, però no és veritat, és una autèntica mentida", va llançar el líder del PSOE.

En aquestes eleccions, segons Sánchez, els ciutadans han d'optar entre un govern que ha treballat incansablement per a protegir la població, o donar el seu suport a aquells que només han causat destrucció i ara recorren a la mentida com a estratègia política.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal