La Campanya 'Si no vols beure, no begues. Si no vol beure, no insistisques': Dissenyant un estiu sense pressió La Campanya 'Si no vols beure, no begues. Si no vol beure, no insistisques': Dissenyant un estiu sense pressió
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Campanya 'Si no vols beure, no begues. Si no vol beure, no insistisques': Dissenyant un estiu sense pressió

És necessari brindar amb begudes alcohòliques?

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de la Mancomunitat Camp de Túria, amb aquesta campanya sota el lema "SI NO VOLS BEURE, NO BEGUES. SI NO VOL BEURE, NO INSISTISQUES", vol fer entendre que la pressió social no contribueix a gaudir de l'estiu i les estones amb amics, sinó tot el contrari.

Aquesta campanya té com a objectiu transmetre que ningú hauria de sentir-se pressionat per fer alguna cosa que no desitja, i ningú hauria de pressionar a ningú perquè ho faci.

En ocasions, sotaestimem les conseqüències i els perills del consum: "Per una no passa res", "és que mai beus", "vaja dessaborit/a", "sempre amb excuses"... són algunes de les frases amb les quals s'enfronten aquells que no volen consumir. Ningú es pregunta per què algú pren una cervesa, però sempre hi ha qui es pregunta per què algú no vol aquella cervesa.

Triem lliurement i gaudim de la companyia dels altres, que és el que realment importa.

Amb l'arribada de l'estiu, els plans i festes es multipliquen. Prendre alguna cosa amb amics o assistir a les revetles del poble són algunes de les activitats que es realitzen amb freqüència durant els mesos més calorosos. I sovint, l'alcohol i altres substàncies poden fer acte de presència.

Plantejant la pregunta "És necessari brindar amb begudes alcohòliques?", es pretén fer reflexionar sobre tots aquells moments en què s'insisteix a les persones que no desitgen prendre alcohol (o una altra substància) perquè ho facin, en lloc de gaudir del moment.

Per a més informació la Mancomunitat informa sobre les seues activitats i com participar, poden visitar la pàgina web www.mancomunitatcampdeturia.es , seguir-los en Facebook com UPCCA Camp de Túria o contactar-los directament al 96 279 81 50.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal