Controlat però encara treballen els bombers l'incendi en una nau industrial de Mercadona a Riba-roja de Túria Controlat però encara treballen els bombers l'incendi en una nau industrial de Mercadona a Riba-roja de Túria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Controlat però encara treballen els bombers l'incendi en una nau industrial de Mercadona a Riba-roja de Túria

L'incendi que afecta des de ahir a una nau industrial de Mercadona en el polígon l'Oliveral de Riba-roja de Túria (València) està ja controlat, segons ha informat l'empresa, tot i que els bombers encara estan actuant en la instal·lació afectada, que forma part d'un bloc logístic.

La resta de naus contigües estan donant servei, subratlla l'empresa, que agraeix "l'extraordinària labor del servei de bombers i de les Forces de Seguretat de l'Estat".

Les flames es van declarar al voltant de les 19 hores en una nau aïllada, dedicada a la gestió de producte sec (no fresc), dins d'un recinte operat per aquesta empresa de distribució, per causes que encara s'estan investigant.

La previsió, segons informen els propis bombers, és que encara queden hores de treball fins que es puga donar per extingit.

Els treballadors de la nau van ser desallotjats al voltant de les 19 hores d'aquest dimecres, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

Nau de producte sec

Des de Mercadona s'ha informat que l'incendi afecta una de les naus de producte sec (productes que no són frescos) del bloc logístic de Ribarroja i s'ha subratllat que els treballadors han sigut desallotjats en sonar les alarmes, per la qual cosa no s'han produït danys personals.

En el moment de declarar-se les flames, afegeixen, s'havia servit a la pràctica totalitat de les botigues, i una vegada finalitze el treball dels bombers es procedirà a avaluar la situació i a determinar les causes de l'incendi, que per ara són desconegudes.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal