Felipe del Baño i José Vicente Anaya s'incorporen en el segon escaló del govern de Mazón Felipe del Baño i José Vicente Anaya s'incorporen en el segon escaló del govern de Mazón
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Felipe del Baño i José Vicente Anaya s'incorporen en el segon escaló del govern de Mazón

 El Govern presidit per Carlos Mazón va anunciar divendres passat el nomenament de nous càrrecs en el segon esglaó del Consel

Entre ells, l'alcalde d'Ayora, José Vicente Anaya, serà nomenat director general de Gestió del Sistema Sociosanitari i de l'Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Serveis Socials, i Felipe del Baño serà comissionat per a la Lluita contra la Violència contra les Dones.

El zaplanisme  incorporat per Mazón

Anaya va ser rival de Carlos Mazón fa dos anys en les primàries del PP valencià en les quals l'actual cap del Consell es va convertir en president del PPCV. Després d'una contundent victòria, Mazón va llançar un missatge d'unitat a Anaya: "Anem a seguir treballant tots junts, perquè això ja no té marxa enrere, l'arribada del PPCV per a governar a la Comunitat Valenciana ve avui avalada per la força i per la unió".

Felipe del Baño va ser assessor d'Eduardo Zaplana, diputat entre 2003 i 2007 i regidor de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve fins al 2014, quan va deixar l'acta i es va dedicar al sector privat com a advocat.

Del Baño torna així a la línia política, encara que en un segon escaló, després de la seua època de regidor a Sant Antoni de Benaixeve (prèviament havia sigut diputat en les corts valencianes). L'època a Sant Antoni de Benaixeve va ser l'època de les contínues baralles dins del PP de l'època d'Eugenio Cañizares, en què Felipe del Baño va intentar una regeneració que va acabar en abandó i volta a la professió.

El Consell va triar com a secretaris autonòmics (SA) a Francisco Javier Sendra com a SA de Medi Ambient i Territori i a Felipe Carrasco com a SA d'Indústria, Comerç i Consum.

Altres directors generals (DG) nomenats divendres passat són Jorge Bellver, DG de Relacions amb Les Corts; Jose Salvador Tarrega, DG de Transparència i Participació; Maite Gómez, DG de l'Oficina de Premsa de la Presidència; María Jesús García Frigols, DG d'Organització i Coordinació Institucional; Pilar Montes Torregrosa, DG de la secretaria de Gabinet del President; Carlos Lirio, DG de Coordinació de la Vicepresidència Segona; Lavinia Bono Pozuelo, DG d'igualtat; Stephane Soriano -regidor de Benaguasil-, DG de Diversitat; Eva Suárez, DG d'Atenció Primària; María Jesús Arilla, DG d'Atenció Hospitalària; Ruth Usó, DG de Salut Pública; Elena Gras, DG de Farmàcia; Juan Manuel Beltrán Garrido, DG d'Informació Sanitària, Qualitat i Avaluació; María Amparo Pinazo, DG de Personal; Pedro Manuel Pérez Redondo, DG de Gestió Econòmica i Infraestructures; Sonia Meliá, DG de Personal Docent; Jorge Cabo, DG de Centres Docents; María del Rosario Escrig, DG d'Innovació i Inclusió Educativa; Miguel Ángel Iborra, DG d'Urbanisme, Paisatge i Avaluació Ambiental, i Raúl Merida, DG de Medi Natural.

A més, es va nomenar a Elena Lumbreras subsecretària de la Conselleria d'Innovació, Comerç i Turisme, i a Álvaro Martínez Ávila, advocat general de la Generalitat.

    

Anaya i Del Baño



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal