Explosió en una pirotècnia de Vilamarxant deixa dues persones ferides: investiguen les causes de l'incident Explosió en una pirotècnia de Vilamarxant deixa dues persones ferides: investiguen les causes de l'incident
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Explosió en una pirotècnia de Vilamarxant deixa dues persones ferides: investiguen les causes de l'incident

En el succés han resultat ferides dos persones que han sigut traslladades pels serveis d'emergència a la unitat de cremats de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe.

Una patrulla de la Policia Local i un equip dels serveis mèdics del Centre de Salut de Vilamarxant s'han personat en les instal·lacions de la pirotècnia en conéixer-se l'explosió per a prestar les primeres atencions a les persones afectades.

Més tard, agents de la Guàrdia Civil i Emergències també han acudit de manera immediata al lloc dels fets per a atendre a les persones ferides i remetre-les a l'hospital de referència.

L'alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, ha declarat que els serveis d'emergència han actuat ràpidament i que la resta de treballadors de la pirotècnia, una trentena, es troben bé i "només presenten alguns arraps dels enderrocs que han caigut".

"A estes hores encara es desconeix la causa de l'explosió, però les autoritats estan treballant per a esbrinar què ha pogut causar l'incident", ha afegit.

Des de l'ajuntament lamentem profundament l'ocorregut i desitgem una ràpida recuperació de les dues persones ferides.

Així mateix, esperem que s'esclarisca el succeït al més prompte possible i ens posem a la disposició de les autoritats per a ajudar-los en tot el que siga a les nostres mans.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal