ERC insta a Junts a sumar esforços per negociar amb el PSOE i evitar noves eleccions ERC insta a Junts a sumar esforços per negociar amb el PSOE i evitar noves eleccions
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

ERC insta a Junts a sumar esforços per negociar amb el PSOE i evitar noves eleccions

La cúpula d'ERC ha reclamat a Junts en una carta conjunta "sumar esforços" per a negociar amb el PSOE una investidura a la Presidència del Govern i, així, evitar la repetició electoral i aconseguir un bon acord per a Catalunya.

La missiva publicada en el diari 'Ara' d'aquest dilluns, recollida per Europa Press, l'han signada el president de la Generalitat, Pere Aragonès; el president republicà, Oriol Junqueras; la secretària general, Marta Rovira; i el candidat al Congrés per Barcelona, Gabriel Rufián.

També la portaveu, Marta Vilalta; el president del grup republicà en el Parlament, Josep Maria Jové; la número 2 en la llista per Barcelona, Teresa Jordà; la senadora per Lleida Sara Bailac i el secretari adjunt Juli Fernández.

Els signants han tornat a exigir l'amnistia i l'autodeterminació i han defensat "donar resposta a les necessitats de la gent", en el marc del qual han insistit en la transferència integral de Rodalies i la reforma de la financiació autonòmica.

Han afirmat que "la negociació amb l'Estat ha de continuar", després de reivindicar els acords assolits a la taula de diàleg i mesures com l'augment del Salari Mínim Interprofessional (SMI), les pensions o el topall als lloguers.

"Com més sigam, més capacitat tindrem de negociar coses. Si tots remem en la mateixa direcció, som molt més forts", han sostingut.











Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal