Ens Uneix proposa Natalia Enguix com a presidenta per configurar un govern progressista a la Diputació de València Ens Uneix proposa Natalia Enguix com a presidenta per configurar un govern progressista a la Diputació de València
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ens Uneix proposa Natalia Enguix com a presidenta per configurar un govern progressista a la Diputació de València


El partit Ens Uneix, dirigit per l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat avui que l'"única possibilitat" de formar un govern progressista a la Diputació de València és que el PSPV-PSOE i Compromís voten a la seua diputada, Natalia Enguix, com a presidenta.

Ens Uneix ha acusat el PSPV de Ximo Puig de no ser "un partit fiable" i ha assenyalat que, si no es vota Enguix, tindran "mans lliures per acordar un govern estable amb les forces polítiques que desitgen que la Diputació siga un dique de contenció per a frenar els extremismes".

L'objectiu és configurar un govern progressista que aïlle l'extrema dreta. Segons fonts del partit de Rodríguez, qui va ser president de la Diputació amb el PSPV-PSOE fins que va dimitir pel cas Alqueria, del qual va ser absolt, aquesta decisió es manté actualment per a aconseguir aquest govern progressista. La constitució de la Diputació de València està prevista per al divendres 14 de juliol.

Les mateixes fonts han explicat que el candidat del PSPV-PSOE a la presidència de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, "no compta amb un suport clar i decidit per part de la direcció del partit i, per tant, no disposarà de l'autonomia i independència necessàries per a presidir la Diputació".

Ens Uneix considera que el PSPV "no és un partit fiable". Afegixen que les últimes declaracions dels principals dirigents socialistes es limiten a donar un suport evident a Bielsa, però en cap moment manifesten que el candidat socialista tindrà les mans lliures i no estarà sota tutela de la direcció del partit.

Si finalment les forces d'esquerres no recolzen Natalia Enguix com a presidenta, Ens Uneix es sentirà amb les mans lliures per acordar un govern estable amb les forces polítiques que desitgen que la Diputació siga un dique de contenció per a frenar els extremismes.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal