En marxa les obres del carril ciclopeatonal de l'entrada de Monte Horquera i el Paratge Natural de Les Rodanes En marxa les obres del carril ciclopeatonal de l'entrada de Monte Horquera i el Paratge Natural de Les Rodanes
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En marxa les obres del carril ciclopeatonal de l'entrada de Monte Horquera i el Paratge Natural de Les Rodanes

Al llarg de la passada setmana van avançar les obres del carril ciclopeatonal que donarà accés a la urbanització Monte Horquera de Vilamarxant i al Paratge Natural de Les Rodanes des de la rotonda. 

D'acord als temps previstos, ja s'ha realitzat la instal·lació de la vorera que separarà el carril de vehicles motoritzats i el vial dels vianants i ciclistes. D'esta forma, els ciutadans que vagen tant a la urbanització com al Paratge Natural ho faran de forma més segura sense haver d'anar per mig de la calçada.

Este nou tros de via verda s'inclou dins del Pla de Vials Sostenibles per a que totes les urbanitzacions estiguen connectades amb el casc urbà del municipi i amb el Polígon Industrial de forma sostenible i separada de les carreteres de tràfic rodat.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Sostenibilitat i Urbanitzacions, Xavier Jorge, ha afirmat que estes actuacions se sumen a altres projectes: "El tram en qüestió se suma als carrils que circulen pel Polígon Industrial i per Benaguasil que en estos moments estan a punt de executar-se", ha indicat Jorge.

"Des de la regidoria continuem treballant per la sostenibilitat de Vilamarxant per a que totes les accions contribuïsquen a la cura del medi ambient", ha explicat el regidor.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal