Els dos ferits a l'explosió de la pirotècnia de Vilamarxant romanen ingressats a La Fe Els dos ferits a l'explosió de la pirotècnia de Vilamarxant romanen ingressats a La Fe
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els dos ferits a l'explosió de la pirotècnia de Vilamarxant romanen ingressats a La Fe


   Els dos treballadors que van resultar aquest dijous després de l'explosió registrada a la pirotècnia del Mediterrani de la localitat valenciana de Vilamarxant romanen ingressats a l'Hospital Universitari La Fe de València, segons han confirmat a Europa Press fonts sanitàries.

   Es tracta d'un home de 58 anys que presentava cremades en el 75% de la superfície corporal i ha sigut considerat com a gran cremat. Després de l'incident, va ser estabilitzat per l'equip mèdic del SAMU i evacuat en la SAMU aèria a la Fe.

   L'altre ferit és un home de 61 anys que va ser atès també per cremades, en aquest cas amb afectació del 30% de la superfície corporal. Va ser traslladat a la unitat de Suport Vital Bàsic amb l'equip mèdic d'Atenció Primària al mateix centre hospitalari que l'anterior. Tots dos romanen hui ingressats a l'hospital amb pronòstic reservat.

   L'incident va tindre lloc aquest dijous en una caseta de la pirotècnia en la qual diversos treballadors elaboraven un castell de focs artificials. El foc va afectar a una caseta confrontant.

   Fins a la zona es van traslladar agents de la Policia Local de Vilamarxant, dotacions de bombers de Xiva i Burjassot i el sergent de Torrent, i efectius sanitaris, entre ells, un helicòpter medicalitzat i una ambulància SVB dotada amb equip mèdic d'Atenció Primària.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal