El PSPV-PSOE critica el Consell de Mazón per seguir la línia del zaplanisme i la vella guàrdia El PSPV-PSOE critica el Consell de Mazón per seguir la línia del zaplanisme i la vella guàrdia
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV-PSOE critica el Consell de Mazón per seguir la línia del zaplanisme i la vella guàrdia

La síndica del PSPV-PSOE, Rebeca Torró, ha criticat que el Consell que lidera el 'popular' Carlos Mazón haja sigut "incapaç de completar un organigrama de govern", ja que dos mesos després de les eleccions "no han nomenat ni la meitat del segon esglaó del Consell" demostrant, al seu parer, que "no estan preparats per a governar".

A més, ha criticat que els nous noms "segueixen en la línia del primer esglaó del Consell". "Per a Mazón, el canvi era tornar a traure el zaplanisme i la vella guàrdia que tant de mal han fet a la Comunitat. Està clar que el deute de Mazón amb Zaplana ens costarà molt de diners als valencians", ha augurat.

Així mateix, s'ha preguntat "a quin preu anem a pagar els valencians i valencianes per la decisió de Mazón de seguir fitxant membres de Ciudadanos".

A més, Torró ha recordat, en un comunicat, que Vicente Dómine --nomenat secretari autonòmic d'Infraestructures i Transports-- era director general de Transports quan es va produir l'accident del metro de València i va deixar "350 milions d'euros per pagar en ajudes a l'habitatge enfonsant a 20.000 famílies".

En la mateixa línia, ha criticat el nomenament de Santiago Lumbreras com a secretari autonòmic de Relacions Institucionals i Transparència, ja que va ser "el responsable de la censura i llistes negres de periodistes de la nostra terra".

  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal