El president de la Diputació de València ofereix a Natalia Enguix formar part del seu govern per garantir estabilitat i reconèixer el seu trebal. El president de la Diputació de València ofereix a Natalia Enguix formar part del seu govern per garantir estabilitat i reconèixer el seu trebal.
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El president de la Diputació de València ofereix a Natalia Enguix formar part del seu govern per garantir estabilitat i reconèixer el seu trebal.

   

   El recentment triat president de la Diputació de Valencia, el 'popular' Vicente Mompó, oferirà a la diputada d'Ens Uneix, Natalia Enguix, entrar en el seu govern per a aconseguir un "executiu estable" i perquè "ningú més que ells s'ho mereixen".

   Així s'ha pronunciat Mompó en declaracions als mitjans després de la seua investidura, en les quals ha subratllat que va a parlar amb "tots els grups" per a formar aquest govern ja que no tenen la majoria. "Parlarem amb tots els grups per a conformar un govern sòlid, que és el que necessita la Diputació, i sobretot, la qual cosa necessiten els nostres pobles".

   Mompó ha subratllat que Ens Uneix "ha sigut qui més pressió ha suportat" i els ha agraït que, en votar-se a si mateixos, hagen permès que el PP presidisca la Diputació. "Si hui estem ací és pels vots de Vox, però també hem de ser conscients que el votar-se a si mateixos ens ha donat la possibilitat que estiguem hui en la presidència", ha subratllat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal