Díaz adverteix Feijóo que provocarà una recessió si arriba a Moncloa amb polítiques fracassades d'austeritat Díaz adverteix Feijóo que provocarà una recessió si arriba a Moncloa amb polítiques fracassades d'austeritat
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Díaz adverteix Feijóo que provocarà una recessió si arriba a Moncloa amb polítiques fracassades d'austeritat

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha advertit al expresident de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, que si arriba a Moncloa amb polítiques fracassades d'austeritat, provocarà una recessió a Espanya.


Durant una entrevista concedida a RNE, Díaz ha criticat les propostes de Feijóo i l'ha acusat de voler repetir els errors del passat. Segons la ministra, les polítiques d'austeritat han demostrat ser contraproduents i han causat danys a l'economia i al benestar de la ciutadania.


Díaz ha subratllat que cal aprendre de l'experiència de la crisi financera de 2008, on les mesures d'austeritat van aprofundir la recessió i van augmentar la desigualtat. En canvi, la ministra ha defensat un model econòmic basat en la inversió, el foment de l'ocupació de qualitat i la protecció dels drets laborals.


La ministra de Treball ha afirmat que Espanya es troba en un moment de transformació i ha destacat la importància de prendre decisions encertades per afrontar els reptes del futur. Ha afegit que la recuperació econòmica ha de ser inclusiva i sostenible, garantint els drets de tota la ciutadania.


En aquest sentit, Díaz ha defensat les polítiques del Govern central, centrades en la inversió pública, la transició ecològica i la lluita contra la precarietat laboral. Ha conclòs advertint que repetir les polítiques d'austeritat seria un error que portaria a una recessió i perjudicaria a la població.


Així doncs, la ministra ha reiterat la seua crítica a Feijóo i ha advocat per polítiques econòmiques alternatives que impulsen el creixement i la justícia social.


   

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal