Bielsa lamenta que Ens Uneix alce 'el mur de la vergonya' en obrir la Diputació a l'extrema dreta Bielsa lamenta que Ens Uneix alce 'el mur de la vergonya' en obrir la Diputació a l'extrema dreta
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bielsa lamenta que Ens Uneix alce 'el mur de la vergonya' en obrir la Diputació a l'extrema dreta

   

   El secretari general del PSPV de València i nou portaveu del grups socialista a la Diputació, Carlos Fernández Bielsa, ha lamentat que Ens Uneix "haja obert les portes de la institució a l'extrema dreta per a frenar les polítiques progressistes": "El partit que lidera Jorge Rodríguez no alça un dic de contenció a Vox sinó un mur de la vergonya".

   Així, ho ha assenyalat després de la comissió executiva del PSPV en la província de Valdncia en la qual s'ha aprovat per unanimitat la seua designació com a portaveu del grup socialista en la institució provincial després que Ens Uneix entre a formar part del govern de la Diputació de Valencia, segons ha informat el partit en un comunicat.

   En eixe sentit, ha incidit que la decisió d'Ens Uneix "impedeix clarament un govern progressista, que és el que majoritàriament la ciutadania de la província va votar el passat 28 de maig" en recolzar al PP.

   D'aquesta manera, la direcció provincial considera que "s'ha evitat una majoria de progrés per a seguir fent polítiques en defensa del municipalisme, la justícia social i la igualtat, enfront del model caciquil i del besamanos del PP que tornarà a la Diputació gràcies al vot d'Ens Uneix".

   En eixe sentit, han recordat que per a l'estabilitat en el govern és "necessari i imprescindible" sumar els vots de Vox als d'Ens Uneix i el PP. Per tant, "l'única opció per a construir un mur a l'extrema dreta és que Ens Uneix haguera recolzat un govern progressista".

ONA REACCIONÀRIA

   Així mateix, Bielsa ha destacat durant la seua intervenció que els socialistes de la província de València "han resistit l'ona reaccionària" i ha posat en valor que "els qui volien retallades dretes i llibertats no podran formar govern a Espanya".

   Bielsa ha destacat que en la província de València, els socialistes han obtingut "més vots, més percentatge i més escons" que en les generals de novembre del 2019, amb un diputat i un senador més per aquesta circumscripció.

   "Tota la maquinària de propaganda conservadora s'ha estavellat i l'estratègia de tensió, assetjament i enderrocament i desqualificació permanent ha fracassat; eixa és la gran lliçó que deixen les urnes", ha remarcat.

   En xifres, ha ressaltat que els socialistes han obtingut en la província 78.548 vots més en les generals del diumenge que en les autonòmiques del passat 28 de maig, quasi un 4% més. La distància del PSPV amb el PP en les generals va ser d'amb prou faenes 22.545 vots.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal