Bielsa intentarà 'fins a l'últim minut un acord de progrés per a presidir la Diputació' Bielsa intentarà 'fins a l'últim minut un acord de progrés per a presidir la Diputació'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bielsa intentarà 'fins a l'últim minut un acord de progrés per a presidir la Diputació'

   El PSPV reafirma el seu suport a l'alcalde de Mislata i no contempla canviar de vot

   

   L'executiva del PSPV de la província de Valencia ha mostrat aquest dijous a la vesprada el seu suport unànime al seu candidat a presidir la Diputació, Carlos Fernández Bielsa, a menys de 24 hores del ple de constitució de la corporació provincial. El també alcalde de Mislata ha garantit que intentarà aconseguir un acord de progrés "fins a l'últim minut".

   Els socialistes valencians reafirmen així el vot a Bielsa tant en la primera com en la segona votació, si aquest arribara a produir-se com previsiblement succeirà. Amb un únic escó, la 'clau' per a formar govern la té Ens Uneix, partit que va acordar votar a la seua candidata, Natàlia Enguix, i va demanar que feren el mateix tant PSPV com Compromís per a evitar que la Diputació estiga governada per PP i Vox, després de les negociacions infructuoses de les últimes setmanes.

   En aquest escenari, el PSPV avança que la seua posició en el ple d'aquest divendres serà unànime a favor de Bielsa, la candidatura del qual ja va ser avalada per tots els òrgans del partit en la província i ratificada en la comissió federal de llistes. Per tant, els membres de l'executiva mantenen la posició unànime que van adoptar el passat mes de juny, a més de posar en valor el treball de Bielsa per a arribar a un acord.

   El també alcalde de Mislata, en un comunicat, destaca l'unitat del partit i assegura que manté els canals de comunicació oberts per a tractar de conformar una majoria progressista que reedite les línies polítiques d'avanços i progrés iniciades el 2015.

   Aquest dijous, PSPV i Compromís van acordar un decàleg de valors per a conformar govern al costat d'Ens Uneix. "Un pacte d'esquerres que reclamen nombroses associacions feministes, entitats de memòria històrica, col·lectius LGTBI o associacions culturals o econòmiques, així com desenes d'alcaldes i regidors progressistes i fins i tot persones que han sigut absoltes al costat de Jorge Rodríguez en el cas judicial en el qual es van veure immersos", subratllen els socialistes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal