Bétera estrena un nou parc infantil: 'Un espai inclusiu i sostenible per al xiquets' Bétera estrena un nou parc infantil: 'Un espai inclusiu i sostenible per al xiquets'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera estrena un nou parc infantil: 'Un espai inclusiu i sostenible per al xiquets'

Els xiquets i xiquetes de Bétera ja gaudeixen d'un nou parc infantil al carrer Xiquet de Bétera. L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Parcs i Jardins, ha obert aquest nou espai que ha suposat un canvi en la zona enjardinada del carrer que demandava un nou parc per al gaudi dels més xicotets.

Amb una inversió de 18.846'54€, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el regidor de Parcs i Jardins, Carlos Abad, han visitat hui aquest parc que a més ha ampliat la seua zona de jocs en 23 metres quadrats, comptant en l'actualitat amb un espai d'esplai infantil de 67 metres quadrats sobre un paviment continu de cautxú que assegura la seguretat dels més xicotets.

El nou parc del carrer Xiquet de Bétera ha sigut instal·lat amb la finalitat de ser una zona de jocs que conjuminen la integració i l'accés a l'espai públic sense barreres dels xiquets i xiquetes del municipi. Per consegüent, aquest espai permet l'accés de tots i totes amb jocs enfocats a la diversitat, versatilitat, idoneïtat i funcionalitat.

Un espai multijoc amb tobogan i xarxa grimpa, gronxadors i joc de molls ofereix aquest nou parc, que s'uneix al treball de l'àrea de Parcs i Jardins en el municipi amb la remodelació, posada a punt i creació de nous espais d'oci i jardins per als veïns i veïnes de Bétera.

Durant la visita, el regidor de Parcs i Jardins, Carlos Abad, ha fet també una crida al civisme amb l'objectiu que la ciutadania cuide tant el jardí com els jocs i mobiliari i ha convidat als veïns i veïnes al fet que respecten la salubritat del mateix i recullen els excrements dels animals de companyia.

A més, Bétera es prepara per a nous espais d'oci i esbarjo, incloent la instal·lació d'un parc en el carrer Felix Pizcueta amb Avda València. Des de l'àrea de Parcs i Jardins també es treballa per a dotar de noves zones enjardinades i d'oci infantil en diferents llocs del terme, demostrant el compromís amb la convivència i la millora dels espais públics.

Esperem que aquest nou parc siga un punt de trobada i diversió per a tota la comunitat de Bétera, oferint un espai segur i accessible per als  més xicotets.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal