Zapatero demana als barons socialistes que siguin 'leials' amb el projecte de Pedro Sánchez Zapatero demana als barons socialistes que siguin 'leials' amb el projecte de Pedro Sánchez
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Zapatero demana als barons socialistes que siguin 'leials' amb el projecte de Pedro Sánchez

L'ex-president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha instat aquest dilluns els barons socialistes a ser "leials" amb el projecte del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, en el Govern, i els ha animat a fer campanya "activament" de cara a les eleccions generals del 23 de juliol.

Interpel·lat sobre si troba a faltar el suport dels expresidentes a Pedro Sánchez, Zapatero ha ironitzat dient que "potser" per això ha de "fer moltes entrevistes" donant suport al president del Govern. "Per cobrir buits", ha confessat sense citar a Felipe González, mentre ha demanat als barons del PSOE que facen campanya "activament" a favor de l'actual secretari general.

"Com tots hem estat activament recolzant-nos. Formar part d'un projecte col·lectiu suposa ser lleial. I què és la lleialtat? Que tu recolzes els companys i els companys et recolzen a tu", ha defensat Zapatero en una entrevista a TVE, recollida per Europa Press, en la qual ha assenyalat que anirà on li demanen per fer gala de la gestió de l'Executiu de coalició. "Vull veure tots els dirigents del Partit Socialista fent aquesta campanya", ha reiterat.

D'altra banda, Zapatero ha destacat que el PP va superar al PSOE en les passades eleccions municipals per "tres punts", per la qual cosa confia en una "remuntada" de cara al 23J. "El Partit Socialista ha demostrat en més d'una ocasió que és un partit capaç de fer aquesta remuntada", ha assegurat.

Al seu parer, els socialistes han de "desmuntar" la "bombolla antisanchista" que ha creat l'oposició "amb insídies i mentides", i ha denunciat els atacs personals 'ad hominem' al president del Govern, ja que no recorda "cap líder polític" a Espanya que hagi rebut aquest tipus d'atacs.

Segons Zapatero, aquests atacs s'han produït perquè el Govern de Sánchez té "un gran balanç de gestió", i el país està en una direcció molt positiva, econòmica, social, de modernitat, de millora de la productivitat i de creació d'ocupació. "És així i per això Feijóo no vol debatre", ha criticat.

L'ex-president socialista ha defensat que "tot governant" canvia d'opinió durant el seu mandat, tal com ho van fer, en la seva opinió, Felipe González amb l'OTAN, Aznar pactant amb Jordi Pujol o Rajoy, que "va dir que baixaria tots els impostos i els va pujar".

"Jo vaig haver de prendre una decisió i canviar un compromís, que és no fer retallades. Amb la crisi financera, vaig haver d'anar al Parlament un mes de maig a fer retallades, perquè governar és això", ha reivindicat, al mateix temps que ha elogiat els indults als presos independentistes catalans: "Quan més canvia de criteri i el resultat és positiu, val la pena", ha afirmat.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal