Yolanda Díaz triarà al portaveu del Congrés de Sumar i Podemos rebrà el 23% de les subvencions que es reben Yolanda Díaz triarà al portaveu del Congrés de Sumar i Podemos rebrà el 23% de les subvencions que es reben
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Yolanda Díaz triarà al portaveu del Congrés de Sumar i Podemos rebrà el 23% de les subvencions que es reben

"El nou projecte es reserva almenys el 30%, més que cap dels seus socis. IU tindrà entre l'18% i el 19,5%, segons els resultats.

L'acord de coalició entorn de Sumar per a les eleccions del 23J recull que Podem obtindrà el 23% de les subvencions que atorgue l'Estat, mentre que IU percebrà entre l'18% i el 19,5%, en funció del resultat dels comicis.

Pel que fa als 'comuns', rebran un 12%, i a Sumar li correspondrà la quantitat restant dels recursos després de la distribució entre totes les formacions, que se situa per damunt del 30% dels recursos econòmics.

D'altra banda, la tria del futur portaveu del grup parlamentari recaurà en Sumar, amb l'acord que tots els partits estiguen inclosos en un mateix grup, i el funcionament de la coalició al Congrés estarà regit per un futur reglament acordat entre totes les formacions polítiques.

Segons el document del pacte entre una quinzena de formacions enviat a la Junta Electoral, al qual ha tingut accés Europa Press, Més Madrid té reservat un 6,5% de les subvencions ordinàries que corresponen a la coalició (distribuïdes pel Ministeri de l'Interior), i en cap cas serà una quantitat inferior a 500.000 euros anuals

A més, Podem tindrà assignat un 23% de les subvencions, Més Compromís rebrà un 3% dels recursos, i altres partits associats a la formació valenciana com Iniciativa del Poble Valencià (1%), Verds Equo del País Valencià (0,5%) i un altre 0,5% en concepte de la coalició Compromís.

Pel que fa a altres formacions, Verds Equo tindrà un 1% d'aquests recursos, a més de 30.000 euros anuals, Més País (la formació liderada per Íñigo Errejón) li correspondran 200.000 euros anuals.

D'altra banda, la Chunta Aragonesista tindrà compromesos 30.000 euros anuals, Drago Canarias (la formació liderada per l'exdirigent de Podem, Alberto Rodríguez) obtindrà 50.000 euros anuals, i Alianza Verde, la formació ecologista que coordina Juantzo López de Uralde, tindrà altres 50.000 euros en la distribució de recursos.

Més per Mallorca rebrà una quantitat de 3.500 euros mensuals procedents de les subvencions que reba la coalició. Finalment, Sumar percebrà la quantitat resultant d'aquesta distribució.

D'altra banda, el pacte de coalició estableix que les despeses electorals es reemborsaran segons la contribució de cada partit, amb càrrec a la subvenció prevista en la Llei Orgànica de Règim Electoral Central.

Pel que fa al representant general de la candidatura davant la Junta Electoral Central, serà el cap de llista de Sumar per Vizcaya i exsecretari general de Podem Euskadi, Lander Martínez."


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal