Yolanda Díaz proposa reduir la jornada laboral i millorar salaris en el seu programa electoral i un bono front a l'alçada d'hipoteques Yolanda Díaz proposa reduir la jornada laboral i millorar salaris en el seu programa electoral i un bono front a l'alçada d'hipoteques
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Yolanda Díaz proposa reduir la jornada laboral i millorar salaris en el seu programa electoral i un bono front a l'alçada d'hipoteques

La líder de Sumar i vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, ha proposat establir la fi de la jornada laboral a les 18 hores com una de les seues primeres propostes en matèria laboral per a les eleccions del 23J, així com la reducció de la mateixa i l'increment de salaris.

Així ho ha traslladat en un vídeo difós per la seua candidatura després de mantindre una reunió amb l'equip de l'àrea de treball de Sumar, a l'Espai Larra de Madrid, per a analitzar diverses idees programàtiques centrades en les millores en matèria laboral.

"Volem temps per a les nostres vides, volem reduir la jornada laboral, treballar menys i fer-ho amb qualitat de vida. I sobretot volem que la jornada laboral acabe a les sis de la vesprada de tal manera que a partir d'ací puguem gaudir de la vida", ha destacat Díaz.

També ha promés que les persones autònomes del país tindran "els mateixos drets i mateixa protecció que la resta dels treballadors" mitjançant les iniciatives que prepara Sumar.

A més, s'ha dirigit als joves del país per a garantir que el seu objectiu és que no hagen de "tornar mai més a eixir fora" d'Espanya per a dur avant un projecte de vida.

Finalment, ha subratllat que Sumar vol "salaris millors" per als empleats del país. "En definitiva, més protecció, més drets, menys temps i menys pobresa", ha conclòs.

BONO D'EMERGÈNCIA DAVANT DE L'ALÇADA D'HIPOTEQUES

En matèria econòmica, Díaz ha promés crear un bon extraordinari per a ajudar les famílies amb el pagament de la seua hipoteca, davant de l'alçada de les quotes. En una entrevista a la Cadena Ser, ha explicat que tindria un cost fiscal de 1.000 milions d'euros per a hipoteques de fins a 250.000 euros i amb una antiguitat de 10 anys.

A este respecte, ha assegurat que es tracta d'un càlcul "conservador" i ha subratllat que l'establiment d'aquest bon extraordinari és "absolutament possible". "S'ha fet a Grècia, que ha congelat les quotes hipotecàries, i es pot fer ací", ha defensat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal