Ximo Segarra revalida el seu càrrec d'alcalde de Benaguasil amb majoria absoluta en el seu sisè mandat consecutiu Ximo Segarra revalida el seu càrrec d'alcalde de Benaguasil amb majoria absoluta en el seu sisè mandat consecutiu
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Segarra revalida el seu càrrec d'alcalde de Benaguasil amb majoria absoluta en el seu sisè mandat consecutiu

#Benaguasil

La nova Corporació estarà formada per 17 regidors, 9 del PP, quatre del PSPV, dos de Millorem, un de Compromís i un de Vox.

Ximo Segarra ha estat investit com a alcalde de Benaguasil per sisena vegada consecutiva en la sessió extraordinària de constitució de la Corporació Municipal celebrada al saló de plens de l'Ajuntament.

L'acte va començar amb la constitució de la Taula d'Edat, a càrrec del regidor electe de major edat, Carlos Bosch, i el més jove, Rubén Araque, tots dos del Partit Popular.

Després de prendre possessió del càrrec pels regidors, es va procedir a proclamar les candidatures i a l'elecció de l'alcalde. Ximo Segarra, candidat del PP, va comptar amb el suport dels 9 regidors que els populars van obtenir en les eleccions municipals, aconseguint així la majoria absoluta.

Després de concloure el jurament com a alcalde, cada portaveu municipal ha dirigit unes paraules, tancant l'acte l'alcalde electe, qui en el seu discurs ha volgut agrair "l'oportunitat que una vegada més em dóna la gent de Benaguasil per a treballar per ells. En 20 anys com a alcalde, sempre he tingut clar que les persones són el més important i teniu la meua paraula que defensaré per a Benaguasil totes aquelles inversions que siguen necessàries i que ens permeten prosperar com a municipi, sempre pensant en positiu".





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal