Ximo Puig assegura que el PSOE no té motius per a la desesperança en les eleccions generals del 23 de juliol Ximo Puig assegura que el PSOE no té motius per a la desesperança en les eleccions generals del 23 de juliol
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Puig assegura que el PSOE no té motius per a la desesperança en les eleccions generals del 23 de juliol

El president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, ha considerat aquest dilluns que, de cara a les eleccions generals del 23 de juliol, "no hi ha motiu per a la desesperança" sobre les possibilitats del Partit Socialista, "més enllà d'un soroll horrible que no deixa discernir".

Així ho ha considerat també el secretari general del PSPV-PSOE en declaracions als mitjans després de participar en la jornada 'Fons europeus III. Espanya, pel lideratge global en economia verda i digital', organitzada per elDiario.es. Ha afegit que el debat preelectoral ha de centrar-se a "buscar quina és la millor sortida per a Espanya".

"D'això va la política, de buscar solucions, no d'estar en un espai de futbolització del debat i en generar dialèctiques absurdes i nocives per a la convivència", ha afirmat Puig. Ha afegit que identificar el país amb el seu president del Govern "no és la dialèctica raonable en un país avançat".

"Sempre és difícil"
Quan se li ha preguntat si considera que el PSOE ho té "difícil" el 23J, ha dit que "sempre és difícil", però ha cridat a centrar-se en "els temes d'interès de la ciutadania", sobre els quals "l'aval d'aquest Govern és molt alt".

Així, s'ha referit a fites com el rècord de persones treballant a Espanya assolit la setmana passada i ha recordat que "tots els indicadors econòmics i socials són millors dels que hi havia abans que governara Pedro Sánchez".

"Per tant, no hi ha cap motiu per a la desesperança, més enllà d'un soroll horrible que no deixa discernir", ha considerat el president en funcions, que ha subratllat que, "si es tracta de parlar del futur d'Espanya amb serenitat, hi ha una opció molt clara que és la del Partit Socialista".

Quan se li ha preguntat sobre la proposta de Sánchez de sis 'cara a cara' amb el candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo, l'ha considerada "d'una lògica aclaparadora": "Si es vol discernir el que convé a Espanya, l'important és debatre".

El PSPV de Puig, a per els abstencionistes i els exvotants de Ciutadans
A la Comunitat Valenciana, les sigles socialistes han obtingut el millor resultat des de 2007, i ha apostat per "afiançar aquest sostre electoral" i "buscar aquestes més de 220.000 persones que han votat l'esquerra en el passat i ara no han votat, i als 250.000 votants de Ciutadans que no han votat".

Sobre els resultats de Unides Podem i el seu pronòstic de cara a les eleccions generals, ha considerat que "seran els ciutadans els qui posaran a cada opció política on correspongui", tot i que ha admès que li ha semblat un resultat "decebedor".

A més, ha reiterat la seva intenció de liderar l'oposició i el partit i no dimitir. Respecte a si el PP els ha trucat per negociar, ha dit no tenir "cap notícia" dels populars però estar disposat a "dialogar en tot moment amb totes les forces polítiques, i més amb la que ha tingut més suport dels ciutadans".



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal