XII Fira de Comerç de Bétera: el 16, el 17 i el 18 de juny XII Fira de Comerç de Bétera: el 16, el 17 i el 18 de juny
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

XII Fira de Comerç de Bétera: el 16, el 17 i el 18 de juny

"19 expositors locals participen en aquesta XII edició que tindrà lloc en l'Albereda Escultor Ramón Inglés.

Des del divendres i fins al diumenge els visitants també podran gaudir d'exhibicions, activitats, exposicions i tallers per a tots els públics.

L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Comerç, ha organitzat una nova edició de la Fira de Comerç en la qual participaran un total de 19 expositors durant els dies 16, 17 i 18 de juny.

Aquesta cita comercial, que es duu a terme per dotzena vegada, es realitza en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Bétera els qui treballen colze a colze amb el Consistori per a continuar fent costat al comerç de proximitat.

La XII Fira de Comerç de Bétera obrirà les seues portes aquest divendres 16 en horari de 18:00h a 21:00h i continuarà el dissabte 17 de 11:00h a 14:00h i de 18:00h a 21:00h per a finalitzar el diumenge amb un horari de 11:00h a 14:00h. Sent un aparador per als 19 establiments comercials i de serveis que participen i que exposaran articles i serveis molt variats i diversos que van des de moda, calçat i complements a assegurances, automoció, esports, decoració, arquitectura, telefonia mòbil i informàtica, subministraments, dietètica i nutrició i un llarg etcètera que reflecteix la gran oferta que ofereix el teixit comercial i de serveis de Bétera.

L'objectiu d'aquesta Fira és visibilitzar i posar en valor el xicotet comerç donant a conéixer als veïns i veïnes la gran oferta comercial i de serveis que hi ha a Bétera en un enclavament neuràlgic i referent del municipi com és l'Albereda.

Activitats per a tots els públics

A més amb la finalitat d'oferir una experiència familiar i d'oci el recinte firal comptarà amb exhibicions, tallers, exposicions i activitats per a tots els públics durant els tres dies.

D'aquesta manera, els veïns i veïnes que acudisquen aquests dies a la Fira de Comerç podran veure una exposició de cotxes i motos. Mentre que el dissabte al matí a les 12:00h els visitants podran participar en el Taller d'Origami organitzat pel comerç local El Costurero Màgic que tindrà un cost de 5€ i inclourà el material del taller.

I els més esportistes de Bétera podran gaudir d'una exhibició de Crossfit de la mà del comerç local 3T Box aquest mateix dissabte a les 19:00h. Totes dues activitats es realitzaran en la zona habilitada davant de l'escenari.

Al seu torn, en els propis estands es realitzaran, durant l'horari de la Fira, activitats com un Taller de Macramé organitzat pel Costurero Màgic que tindrà un cost de 5€ i inclourà el material del taller. Així com reptes esportius al costat de 3T Box on els participants podran obtindre descomptes en productes i a més el diumenge es farà lliurament d'un regal al guanyador de cada repte.

A més durant aquests dies es realitzaran sortejos i hi haurà multitud de regals per als assistents a aquesta XII Fira que és el millor aparador per a posar en valor el comerç de tota la vida."
   

  

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal