Torna l'estiu de cinema a l'Eliana: 26 pel·lícules i 15 curtmetratges en programació. Vols vore el programa? Torna l'estiu de cinema a l'Eliana: 26 pel·lícules i 15 curtmetratges en programació. Vols vore el programa?
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna l'estiu de cinema a l'Eliana: 26 pel·lícules i 15 curtmetratges en programació. Vols vore el programa?

#cinemaestiuleliana

Un total de 26 pel·lícules i 15 curtmetratges formen part de la programació d'enguany

L'Eliana s'apresta a començar el seu cicle de projeccions a la Terrassa del Cinema d'Estiu aquest dilluns dia 26. Ja són 48 els anys en què, en arribar l'estiu, el municipi dedica les seves nits a la sana i constructiva costum de gaudir de bon cinema a l'aire lliure. Com ha dit l'alcalde, Salva Torrent, en la presentació de la programació, "el cinema d'estiu també és una manera de fer poble", referint-se al vessant social d'aquesta activitat que va més enllà de consumir un producte cultural com és el cinema.

L'estiu de 2023 ens portarà a la gran pantalla un total de 26 pel·lícules que es projectaran, si el temps ho permet, en un total de 59 sessions entre el 26 de juny i el 3 de setembre, incloent-hi la tradicional pausa per a les Festes Majors entre el 7 i el 17 de juliol. A més, la programació inclou la projecció de 15 curtmetratges en 35 d'aquestes 59 sessions, gràcies a la col·laboració de l'associació L'Eliana Cinema amb la Regidoria de Cultura.

Com és habitual, les pel·lícules es divideixen en tres categories. Hi ha una selecció de cinema d'autor, amb un total de 12 films; una altra de comèdia, amb 5 pel·lícules; i finalment una dedicada al cinema familiar, que normalment es programa durant els caps de setmana, amb 9 pel·lícules. Totes elles són estrenes de la temporada 2022-2023, a excepció de "Toro Salvaje" de Martin Scorsese protagonitzada per Robert de Niro, que data de 1980 i es projectarà el 18 de juliol. De les 26 pel·lícules, 8 encara no s'han estrenat a les sales de cinema.

L'agradable ambient de la Terrassa d'Estiu convida l'espectador a gaudir d'un ampli ventall de pel·lícules que, tot i que algunes d'elles siguin molt comercials, han passat un filtre de qualitat, encara que sobre gustos no hi ha res escrit. El preu de les entrades no ha patit cap increment respecte als anys anteriors, sent de 3,5 euros per a l'entrada general i 2,5 euros per a l'entrada reduïda, un altre incentiu per a acudir al cinema en les nits estiuenques d'Eliana. Les entrades es posaran a la venda a través de www.elientrada.es i una hora abans de la projecció a taquilla.

Salva Torrent, recentment reelegit com a alcalde d'Eliana, ha destacat durant l'acte de presentació, acompanyat de la regidora Eva Santafé, Pedro Uris, responsable de la confecció de la programació, i representants de L'Eliana Cinema, l'impacte que el Cinema d'Estiu, que complirà mig segle de vida en un parell d'anys, ha tingut en els ciutadans i en el desenvolupament personal dels habitants del municipi.

Visita el programa complet.

Açí tot el programa


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal