Sumar ve a prop l'acord, no esperarà a l''últim minut' i garanteix que no hi ha cap veto a Podem Sumar ve a prop l'acord, no esperarà a l''últim minut' i garanteix que no hi ha cap veto a Podem
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sumar ve a prop l'acord, no esperarà a l''últim minut' i garanteix que no hi ha cap veto a Podem


La vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz (c), durant la seva visita al Parc Natural de Doñana juntament amb el portaveu de campanya de Sumar, Ernest Urtasun.

El portaveu de campanya de Sumar, Ernest Urtasun, ha transmès "optimisme" de cara a les negociacions per aconseguir una candidatura d'unitat a l'esquerra, ha garantit que no esperaran fins a l'últim minut per registrar una coalició i ha subratllat que no s'estan plantejant "vetos" a ningú.

"Estem finalitzant l'acord, finalitzant els equips i sortirem a guanyar", ha transmès en declaracions a la premsa després de visitar, juntament amb la líder de Sumar i vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, el parc natural de Doñana.

Urtasun confia a poder donar "bones notícies" en breu per aconseguir un acord entre totes les parts. I tot i ser conscient que unir una quinzena de formacions progressistes és un "puzle complex", ha insistit que no es retarden els terminis per registrar una coalició, per al qual el termini conclou aquest divendres.

"Crec que les coses avancen, van bé (...) Avancen a bon ritme i som optimistes de poder començar a donar notícies molt aviat", ha destacat també l'eurodiputat.

Interrogat sobre el paper que poden tenir les líders de Podem, les ministres Ione Belarra i Irene Montero, Urtasun ha respost que ara no s'està parlant de noms, però ha volgut "ser molt clar", ja que no s'està plantejant cap tipus de veto, com ja han dit diverses organitzacions implicades en aquesta negociació, en referència a Més Madrid, Compromís i 'comunes'.

"Estem en aquests moments finalitzant l'acord, parlant amb tothom i quan l'acord estiga finalitzat presentarem els millors equips per a sortir a guanyar aquest país", ha assenyalat per destacar que volen començar a parlar d'aquest projecte en la campanya del 23J, que aspira a convertir Espanya en un país "capdavanter" en economia verda i digital.

Després, en declaracions a la 'Sexta', ha dit que la gent progressista vol eixir i mobilitzar-se per aquestes eleccions i que, per això, volen donar-li la millor plataforma electoral possible. Al seu torn, ha afegit que entén que en aquestes negociacions pot haver-hi "soroll", però ha insistit que no hi ha cap veto a ningú

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal