Sumar proposa fins a sis debats 'cara a cara' incluit a Sánchez, Feijóo, Abascal y Yolanda Sumar proposa fins a sis debats 'cara a cara' incluit a Sánchez, Feijóo, Abascal y Yolanda
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sumar proposa fins a sis debats 'cara a cara' incluit a Sánchez, Feijóo, Abascal y Yolanda

"Sumar proposa fins a sis debats 'cara a cara' amb els quatre principals líders per regular per llei els debats electorals"

El partit Sumar ha proposat fins a sis debats 'cara a cara' entre els quatre principals líders que aspiren a la Presidència del Govern en la campanya electoral del 23J. Pedro Sánchez (PSOE), Alberto Núñez Feijóo (PP), Yolanda Díaz (Sumar) i Santiago Abascal (Vox) serien els protagonistes d'aquests enfrontaments.

A més, planteja la realització d'un debat a quatre entre aquests líders i un altre debat que involucre els set grups parlamentaris més importants del país. Sumar també defensa la regulació per llei dels debats electorals, buscant establir un marc normatiu per a la seva celebració.

Una altra proposta de Sumar és l'organització de debats sectorials sobre temes crucials per al futur del país, en els quals participarien representants de les quatre principals candidatures.

La finalitat d'aquestes propostes, segons argumenta Sumar, és generar una campanya electoral fresca i innovadora, que desperte major interès entre la ciutadania i fomente la participació en el procés electoral.

La líder de Sumar ha criticat la celebració de debats 'cara a cara' únicament entre "dos homes", referint-se al president del Govern Pedro Sánchez i al candidat del PP, Alberto Feijóo. Segons la seua opinió, això no representa la realitat de l'Espanya actual, que és una Espanya de les dones.

La coalició de forces progressistes sosté que les campanyes electorals tradicionals han arribat a un "punt d'esgotament", i que la ciutadania està cansada de la saturació mediàtica i els desplaçaments, mentre que els debats es redueixen a breus aparicions televisives.

Sumar defensa que és hora d'afrontar les campanyes electorals des de la confrontació d'idees i propostes, en lloc de centrar-se en la mera escenificació. En un context d'emergència climàtica i escassetat energètica, consideren necessari reduir l'impacte material de les campanyes i promoure un debat públic enriquit d'idees i propostes.

La coalició assenyala que altres països europeus dediquen més temps i esforç als debats que defineixen el futur de les seves nacions, i que Espanya ha d'emprendre aquest camí per a reforçar el debat públic. El seu enfocament es centra en el que els candidats desitgen construir, en lloc de centrar-se en allò que volen derogar.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal