Sorpresa a Les Corts: Maria Josep Amigó obté una secretaria amb el suport de la dreta Sorpresa a Les Corts: Maria Josep Amigó obté una secretaria amb el suport de la dreta
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sorpresa a Les Corts: Maria Josep Amigó obté una secretaria amb el suport de la dreta

Amb 18 vots de la bancada de la dreta, Amigó obté una secretaria en detriment de Josefina Bueno, del PSPV

La sorpresa de la jornada en la sessió constitutiva de Les Corts ha ocorregut en la votació de la secretaria de la Mesa, en la qual 18 diputats de la bancada de la dreta han donat el seu suport a la candidata de Compromís, Maria Josep Amigó, perquè obtinguera més vots que el PSPV i fora elegida per damunt de la consellera en funcions Josefina Bueno.

En total, el secretari primer és Víctor Soler, del PP, que ha comptat amb 35 vots, en lloc dels 53 que sumen PP i Vox. La secretaria segona recau en Maria Josep Amigó, candidata proposada per Compromís, que ha obtingut 32 vots, en rebre el suport de la seua formació i alguns vots de PP o Vox.

D'aquesta forma, també la consellera en funcions Josefina Bueno (PSPV), amb els 31 vots de la seua formació, no ha obtingut un lloc a la Mesa.

D'altra banda, després de l'elecció com a presidenta de la cambra de Llanos Massó, la sessió constitutiva ha donat llum verda a la Mesa de Les Corts definitiva, amb Alfredo Castelló (PP) com a vicepresident primer, amb els 53 vots a favor dels 'populars' i Vox.

La segona és per a encara consellera en funcions Gabriela Bravo (PSPV), amb el suport dels diputats de la seua formació. A més, s'han registrat 13 vots en blanc i un nul per part de Compromís, grup al qual els socialistes no han volgut cedir cap dels seus dos llocs a la Mesa.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal