Sordo (CCOO) considera que els acords aconseguits aquesta legislatura estan 'lligats i ben lligats' Sordo (CCOO) considera que els acords aconseguits aquesta legislatura estan 'lligats i ben lligats'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sordo (CCOO) considera que els acords aconseguits aquesta legislatura estan 'lligats i ben lligats'

El secretari general de CCOO, Unai Sordo, ha afirmat aquest dimecres que no creu que els acords assolits entre els sindicats i el Govern central al llarg d'aquesta legislatura corrin perill després de les eleccions generals del 23 de juliol, fins i tot si hi ha un canvi de govern. En resposta als periodistes en un acte a Oviedo, Sordo ha assenyalat que no té por a la reversió dels mateixos perquè els considera "lligats i ben lligats".

El sindicalista ha argumentat que els acords estan avalats pels bons resultats que s'han aconseguit amb ells, però també perquè tenen "la complicitat" de la Comissió Europea, de manera que "han estat condició per a l'alliberació dels fons de recuperació europeus".

A més, Sordo considera que no està gens clar que hi haja un canvi de govern després de les eleccions del 23 de juliol. "No tinc clar que hi haja una victòria de la dreta i de l'extrema dreta a Espanya", ha afirmat.

Segons la seua opinió, si el PSOE aguanta com va fer en les eleccions municipals i el projecte de Sumar, liderat per Yolanda Díaz, es consolida, tot està per decidir.

"Governe qui governe serà molt difícil per a qualsevol explicar que reverteix una reforma laboral que ha reduït a la meitat la temporalitat i que ha sigut compatible amb tindre 21 milions de persones cotitzants a la seguretat social", ha posat d'exemple.

D'aquesta manera, Sordo ha instat al PP a tenir "claredat" sobre el que té previst fer en relació amb aquestes reformes. "Es recuperarà el contracte d'obra o servei a Espanya, que era abans un ús abusiu i un ús fraudulent generalitzat en el nostre país?", els ha preguntat. També vol saber si el PP abaixarà el salari mínim interprofessional.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal