Sira Rego La portaveu d'EU critica els pactes del PP amb Vox i insta a la reflexió ciutadana Sira Rego La portaveu d'EU critica els pactes del PP amb Vox i insta a la reflexió ciutadana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sira Rego La portaveu d'EU critica els pactes del PP amb Vox i insta a la reflexió ciutadana


La portaveu federal d'EU, Sira Rego, ha recriminat al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, per "normalitzar l'agenda de l'extrema dreta" amb els pactes del seu partit amb Vox, revelant que en lloc de ser moderat, s'està comportant com un "ultra".


En declaracions a 'La Sexta', recollides per Europa Press, Rego ha assenyalat que les aliances del PP i Vox han de portar la ciutadania a una "reflexió profunda" de cara al 23J, i per a això és imprescindible que Sumar estiga "fort" per a tornar a reeditar un govern de coalició progressista.


Rego ha censurat que el PP i Feijóo subscriuen al "cent per cent" l'agenda ultra de Vox, que, segons la seua opinió, se sustenta en el negacionisme del canvi climàtic i la violència de gènere.


D'aquesta manera, ha assenyalat que, sense tindre en compte el cas d'Extremadura, on el PP i Vox encara no tenen un acord, els pactes entre aquestes dues formacions s'han donat a la Comunitat Valenciana, en diversos ajuntaments, i avancen a Balears, on s'ha donat la "mala notícia" que Vox presideixi el Parlament autonòmic.


"El que estan plantejant (Vox) és que ací hi ha ciutadans i ciutadanes de primera i ciutadans i ciutadanes de segona que no tenen drets. I després a qüestions que estan completament allunyades de la realitat com el negacionisme climàtic", ha destacat.


Respecte a l'acord de coalició entre una quinzena de formacions d'esquerra al voltant de Sumar, la dirigent d'EU ha subratllat que s'han posat d'acord "en el moment que calia" per a les eleccions generals, amb la unitat de diferents militàncies progressistes.


Per tant, ha explicat que, després del mal resultat del 28M per a l'esquerra, encara tenen marge per a revertir la situació i que el front ampli d'esquerra té clar que avançarà en drets i "no retrocedirà".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal