Serveis especials de Metrovalencia durant la nit de Sant Joan per facilitar els desplaçaments a les platges Serveis especials de Metrovalencia durant la nit de Sant Joan per facilitar els desplaçaments a les platges
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serveis especials de Metrovalencia durant la nit de Sant Joan per facilitar els desplaçaments a les platges

#metrovalencia

#metro

Metrovalencia oferirà serveis especials en totes les seues línies durant la nit de Sant Joan, del divendres 23 al dissabte 24 de juny (festiu), de manera ininterrompuda per a facilitar els nombrosos desplaçaments que es produiran aquesta nit en direcció a les platges.

L'oferta de serveis especials des de les 21 hores del dia 23 de juny fins a les 7 hores del dia 24 de juny està composta per un total de 170 metres i 259 tramvies, amb capacitat per a 180.000 places, la qual cosa, juntament amb les circulacions des de les 21 hores fins a la finalització del servei ordinari, supera àmpliament les 225.000 places. Els serveis especials programats realitzaran 4.468 quilòmetres (2.911 de metro i 1.557 de tramvia).

Aquesta programació anirà acompanyada d'un reforç de personal en diferents àrees, com la d'atenció al client, neteja i seguretat. En aquest últim apartat, l'increment es concretarà en 79 professionals.

Des de la mitjanit fins a l'inici del servei del dia següent, les unitats circularan cada 30-40 minuts entre Llíria, Bétera, Riba-roja de Túria i Empalme, i cada 40 minuts cap a o des de Seminari i Paterna. A més, hi haurà una circulació addicional cap a Picassent.

Les línies de tramvia seran les que més es reforçaran, atès que són les que més a prop arriben del districte marítim de la ciutat. D'aquesta manera, a les línies 4 i 6, en el seu tram comú des de l'estació de Trinitat fins a l'estació de Platja Malva-rosa, tindran freqüències de cinc minuts des de les 20.30 hores fins a les 00.00 hores.

La Línia 8 (Marítim-Neptú) passarà per les seues parades cada vint minuts durant tota la nit.

En la nova Línia 10, Alacant Natzaret, es prestarà servei igualment durant tota la nit amb tramvies Alacant-Natzaret cada 40 minuts i Alacant-Ciutat Arts Ciències/Justícia cada 40 minuts, aconseguint així una freqüència de 20 minuts entre Alacant i Ciutat Arts Ciències/Justícia.

D'altra banda, les Línies 1 i 2 mantindran, fins a mitjanit, freqüències de 10 minuts en el trajecte comú d'Empalme-València Sud i cada 30-40 minuts cap a o des de Seminari, Paterna i Torrent.

El servei de l'Oficina d'Atenció al Viatger (OAV) funcionarà durant tota la nit, mentre que el telèfon gratuït 900

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal