Segueix el problema en la recollida de residus! 'Contenidors desbordats d'envasos lleugers, paper i cartó a Bétera'. Segueix el problema en la recollida de residus! 'Contenidors desbordats d'envasos lleugers, paper i cartó a Bétera'.
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Segueix el problema en la recollida de residus! 'Contenidors desbordats d'envasos lleugers, paper i cartó a Bétera'.

#Bétera

Esquerra Unida de Bétera ha alçat la veu davant el lamentable estat en el qual es troben alguns contenidors del municipi, específicament els destinats a la recollida d'envasos lleugers, paper i cartó

Una imatge capturada aquesta vesprada mostra clarament com els envasos, bosses de plàstic, paper i cartó desborden per complet els contenidors, a causa de diversos dies sense ser buidats. Aquesta situació, que créiem haver superat, torna a reproduir-se amb preocupant freqüència.

Davant aquest panorama, Esquerra Unida fa una "enèrgica crida al nou equip de govern conformat pel PP i Mas Camarena-Torre En Conill, i en particular a la Regidoria de Medi Ambient, perquè es realitze un seguiment exhaustiu i s'evite tornar a caure en situacions tan desastroses com les que mostren les fotografies adjuntes".

L'acumulació de residus suposa no sols un greu problema estètic i de salubritat, sinó també un indici clar de la falta d'eficiència en la gestió dels serveis de recollida de residus en el municipi. És fonamental que es prenguen mesures urgents per a solucionar aquest problema i garantir una adequada recol·lecció i gestió de les deixalles.

Esperem, diu Esquerra Unida de Bétera,  "que el nou equip de govern actue de manera diligent i es comprometa a brindar una solució immediata a aquesta situació, restablint així un servei de recollida de residus eficient i respectuós amb el medi ambient. La ciutadania de Bétera mereix una gestió responsable i efectiva en matèria de residus"

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal