Satisfacció en Olocau per l'èxit de la Ruta Universal de Muntanya Satisfacció en Olocau per l'èxit de la Ruta Universal de Muntanya
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Satisfacció en Olocau per l'èxit de la Ruta Universal de Muntanya

 Un grup de 25 persones va participar en una experiència inclusiva i accessible en plena naturalesa durant la primera Ruta Universal de Muntanya celebrada a Olocau. Aquest esdeveniment pioner a Espanya va ser una fita tant en la inclusió de persones amb diversitat funcional en l'entorn natural com en l'oferta turística del municipi.

La iniciativa, subvencionada per l'Ajuntament i promoguda per Hamu Mroue a través de la seva empresa Turismo Adaptado V3, va oferir una ruta circular per la Serra Calderona en què els sentits van jugar un paper fonamental. Amb el títol 'La Calderona: Farmaciola i rebost', aquesta activitat gratuïta, inclusiva i accessible es va centrar en les plantes aromàtiques i medicinals que es troben a la zona.

Durant la jornada, l'ambient de cordialitat i camaraderia va ser palpable entre els participants, que van experimentar una immersió sensorial única. Aquests moments van ser especialment emocionants, ja que l'experiència va crear un fort lligam entre els participants.

L'alcalde en funcions, Antonio Ropero, va acompanyar el grup durant part del recorregut i va elogiar el "resultat excel·lent" de l'activitat. Ropero va destacar que Olocau és un poble acollidor i obert a tots els visitants, i iniciatives com aquesta impulsen un model turístic inclusiu per a tots els públics.

Després de l'èxit d'aquesta primera edició de la Ruta Universal de Muntanya, està previst continuar amb futures edicions, sent la propera programada per al mes d'octubre.

Amb aquesta iniciativa, Olocau demostra el seu compromís amb la inclusió i la promoció d'experiències turístiques accessibles que permeten a tothom gaudir de la riquesa natural del municipi.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal