Ribó tanca la llista de SUMAR València i l'exconseller Manuel Alcaraz i Llum Quiñonero encapçalen la candidatura al Senat per Alacant Ribó tanca la llista de SUMAR València i l'exconseller Manuel Alcaraz i Llum Quiñonero encapçalen la candidatura al Senat per Alacant
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ribó tanca la llista de SUMAR València i l'exconseller Manuel Alcaraz i Llum Quiñonero encapçalen la candidatura al Senat per Alacant


Compromís-Sumar ha presentat la seua candidatura a València amb els números u, dos i tres de la llista per a aquesta circumscripció, Àgueda Micó, Alberto Ibáñez i Nahuel González, juntament amb la coordinadora general de EUPV, Rosa Pérez Garijo.

La llista de Compromís-Sumar inclou diversos rostres reconeguts de la política valenciana que havien abandonat la primera línia en els últims anys. Un dels fitxatges de Sumar és Naiara Davó, exsíndica de Unides Podem en Les Corts que es va enfrontar a Pilar Lima en les primàries per a ser coordinadora general de Podem.

També destaca l'exsíndic d'Esquerra Unida en Les Corts, Ignacio Blanco, que es va allunyar de la política activa després de quedar fora del parlament la formació en 2015. L'exconseller de Transparència, Manuel Alcaraz, també serà el cap de llista al Senat per Alacant, on l'acompanyarà l'exdiputada de Podem en Les Corts Llum Quiñonero.

Una altra incorporació a la llista és Mayte Navarro, la número cinc per València. És la propietària d'una botiga a Benimaclet que va posar en marxa una cistella de la compra a preu reduït quan la vicepresidenta Yolanda Díaz li ho va proposar a les grans superfícies. Díaz va trucar a Navarro pel seu gest i la va convidar a un dels seus actes.

Micó ha assenyalat que ja estan en campanya i que aquesta candidatura "plural" vol "representar tots els interessos". "És molt necessari que hi haja una força valenciana i valencianista amb la consciència molt clara perquè les persones que més ho necessiten estiguen en el centre de la política".

La candidata també ha assenyalat que aquesta llista buscarà erigir-se davant d'un "bipartidisme" en què PP i PSOE estan "molt còmodes" i com a "frenada a la dreta reaccionària".

L'exalcalde de València, Joan Ribó, tancarà de manera simbòlica la candidatura a València, mentre que el futur alcalde de Dénia per Compromís, Rafa Carrió, serà el número 12 en la de Alacant.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal