Reconeguda l'excel·lència esportiva a la Gala de l'Esport de l'Eliana amb la participació de 20 atletes i 8 equips en 17 modalitats diferents Reconeguda l'excel·lència esportiva a la Gala de l'Esport de l'Eliana amb la participació de 20 atletes i 8 equips en 17 modalitats diferents
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reconeguda l'excel·lència esportiva a la Gala de l'Esport de l'Eliana amb la participació de 20 atletes i 8 equips en 17 modalitats diferents

 En la Gala al Mèrit Esportiu 2023 de l'Eliana, celebrada divendres passat, més de 800 persones es van reunir per a premiar 20 esportistes individuals i 8 equips de 17 modalitats diferents, els quals han obtingut grans èxits al llarg de la temporada 2022/2023.

La nit va començar reconeixent l'equip cadet femení del club Va de Bo en la modalitat de pilota valenciana, pel seu exemplar representació dels valors d'igualtat i sacrifici. En el món del motociclisme, Juan Esteban va ser premiat pel seu brillant rendiment, aconseguint la tercera posició en la copa Yamaha R6 i la cinquena en el campionat nacional interautonòmic.

Destacant el vòlei pista, el club de Vòlei sènior va aconseguir la quarta posició en la lliga autonòmica en el seu primer any d'existència. Adrián Fernández va ser reconegut per la seva dedicació i motivació en la promoció d'aquest esport a la localitat.

En handbol, Zoe García va ser premiada com a campiona d'Espanya en la categoria cadet femení i quarta classificada amb la selecció autonòmica. En rugbi, Ruben Ródenas va ser homenatjat per aconseguir la quarta posició en el campionat nacional amb la selecció valenciana i per ser subcampió de la lliga autonòmica amb el seu club.

El tenis va ser una de les modalitats amb més èxits a l'Eliana. Pablo Basset va ser premiat com a subcampió individual i en dobles de la seva categoria, a més d'ocupar la tercera posició en el rànquing de la Comunitat Valenciana. Cristian Sánchez i Carla Anta, del club Masiasport, van destacar com a campions júnior en els tornejos internacionals d'Hondures i Nicaragua, respectivament. Vicente Navarro, del club Las Vegas, va ser reconegut com a campió individual de la Comunitat Valenciana en la categoria +40 i campió d'Espanya en dobles juntament amb Carlos Marco.

Altres destacats esportistes premiats van ser Nayara Pablo, campiona autonòmica de patinatge artístic en categoria juvenil femenina i representant en el campionat d'Espanya; Nerea Villalobos, en gimnàstica rítmica, per la seua participació en sis campionats consecutius; l'equip del club Trivu i Ovidio Jiménez, campió del Triatló Xilxes i Peníscola de mitjana distància en categoria V3M; Rafael Moreno i Nuria Cardona, campions provincials interclubs de tècnica i poomse en taekwondo; Ángel Rambla, pel seu bronze en la categoria de veterans en el campionat de la Comunitat Valenciana de karate; i Nora Gato, campiona autonòmica en la modalitat kumite en categoria infantil.

Alba Redondo, jugadora del Llevant i de la selecció espanyola absoluta, va lliurar els accèssits a l'equip masculí aleví C de futbol base, campió de lliga en la seva categoria, i a l'aleví A femení. En waterpolo, Samuel García va ser reconegut per la seva participació internacional amb Espanya sub16 i per la seva sisena posició en el campionat mundial.

En salvament i socorrisme, Aitana Pérez va ser premiada com a campiona autonòmica en la modalitat de nadar surf i amb una medalla de bronze en la carrera en taula, a més de guanyar dues vegades l'or i una plata en relleus amb el seu equip. En atletisme, l'equip femení sub16 va rebre un reconeixement especial pel seu esforç i rendiment en les competicions. L'equip infantil masculí roig de bàsquet va destacar per la seva cinquena posició en la lliga preferent, mentre que l'equip femení del club Joves l'Eliana va aconseguir la tercera posició en la lliga autonòmica. Yago Silvestre i Pedro Crespo van rebre un reconeixement especial per la seva labor solidària en el ral·li UniRaid 2023.



 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal