Pepe Zaragoza 4et obrirà el FestiJazz de Bétera 2023 Pepe Zaragoza 4et obrirà el FestiJazz de Bétera 2023
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pepe Zaragoza 4et obrirà el FestiJazz de Bétera 2023


El Festival de Jazz gratuït de Bétera arriba a la seua cinquena edició, convertint-se en un esdeveniment imprescindible en el panorama musical. L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Cultura, ha organitzat una programació excepcional, que s'estendrà del 10 al 18 de juny als jardins de la Piscina Municipal, el Passeig de l'Albereda i la Plaça Verdum de Torre en Conill.

Amb el lema "El millor jazz a l'aire lliure", el FestiJazz de Bétera promet emocions musicals de primer nivell. I per inaugurar aquesta edició, el dissabte 10 a les 22:30h, Pepe Zaragoza 4et s'encarregarà d'obrir el festival en la Plaça Verdum de Torre en Conill. Amb el seu talent i virtuosisme a la trompeta, Zaragoza demostrarà per què és considerat un dels grans del jazz valencià i referent a nivell nacional.

La programació del FestiJazz no decebrà als amants del gènere, amb noms destacats com Locomotora Jazz Band, Ramón Cardo i Cesc Adroher Trio, Jim Rotondi Quartet, i el Sant Andreu Jazz Band Feat amb Èlia Bastida i Edu Ferer dirigida per Joan Chamorro.

Per als més menuts, el FestiJazz presenta "Pequejazz", una sèrie d'activitats per a introduir-los en l'univers del jazz de manera divertida i educativa. Amb tallers didàctics com Estimúsica Jazz i espectacles de ball com La República del Swing, els xiquets i xiquetes podran gaudir d'una experiència musical única.

No et perdes el FestiJazz de Bétera, una oportunitat única per submergir-te en l'apassionant món del jazz.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal