Paterna convoca les beques municipals per a l'Escola d'Estiu del Patronat Francisco Esteve Paterna convoca les beques municipals per a l'Escola d'Estiu del Patronat Francisco Esteve
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna convoca les beques municipals per a l'Escola d'Estiu del Patronat Francisco Esteve


L'Ajuntament de Paterna ha obert el termini fins al pròxim 18 de juny per a sol·licitar les ajudes per a l'Escola d'Estiu que organitza el Patronat Intermunicipal Francisco Esteve.

El regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, ha indicat que "gràcies a aquestes ajudes facilitem l'accés a les famílies paterneres a aquest servei educatiu tan beneficiós per a la infància i adolescència amb diversitat funcional".

Aquestes subvencions s'han dissenyat amb l'objectiu de sufragar els costos derivats de l'assistència a aquesta Escola d'Estiu, que se celebra durant el mes de juliol per a alumnat d'entre 3 i 20 anys, empadronat a Paterna amb una antelació mínima de sis mesos, que estiga o no matriculats en el Centre d'Educació Especial (CEE) del Patronat Intermunicipal Francisco Esteve.

Les ajudes, que compten amb una inversió de 15.000 euros, podran sol·licitar-se des de la secretaria del CEE del Patronat Francisco Esteve, on es podrà tramitar la sol·licitud de manera presencial des del propi centre o bé de manera telemàtica des de la seu electrònica de l'Ajuntament de Paterna.

Aquestes beques són una aposta que es va dur a terme durant els primers anys del Govern de Juan Antonio Sagredo, posant de manifest el compromís de l'Ajuntament de Paterna amb el Patronat Francisco Esteve i la seua labor per a atendre l'estudiantat del centre. A més, el consistori manté un conveni econòmic anual, dotat amb 100.000 euros, que se sumen a aquestes ajudes per a l'Escola d'Estiu.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal