Paterna celebra amb una campanya informativa xarrades didàctiques i un Punt Arc de Sant Martí el Dia de l'Orgull LGTBI Paterna celebra amb una campanya informativa xarrades didàctiques i un Punt Arc de Sant Martí el Dia de l'Orgull LGTBI
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna celebra amb una campanya informativa xarrades didàctiques i un Punt Arc de Sant Martí el Dia de l'Orgull LGTBI


Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, que es commemora el 28 de juny, l'Ajuntament de Paterna ha preparat una variada programació sota el lema Paterna orgullosa.

Es tracta d'una diversa proposta d'activitats entre les quals s'inclouen xarrades informatives, un Punt Arc de Sant Martí, una campanya de sensibilització a través de xarxes socials o la dotació de llibres i publicacions relacionats amb el col·lectiu LGTBI en la secció de Destacats de la biblioteca Cova Gran.

El dimecres, 28 de juny s'habilitarà un Punt Arc de Sant Martí a les portes de l'Ajuntament, des de les 9.30 fins a les 13.30 hores, per a oferir informació sobre el col·lectiu LGTBI, la seua diversitat i els problemes als quals s'enfronta, a més de brindar suport i assessorament per a persones interessades. En aquest espai es repartiran fullets informatius, una guia bàsica de conceptes, xapes i polseres.

D'altra banda, i emmarcades en aquesta campanya de visibilitat LGTBI, es realitzaran xarrades didàctiques i informatives en els centres educatius de la ciutat, on començaran a impartir-se a partir de setembre.

La Tinenta Alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura, ha explicat que "a través d'aquestes activitats, organitzades amb motiu de l'Orgull LGTBI, des de l'Ajuntament de Paterna ens vam mostrar com una ciutat compromesa i que fa costat al col·lectiu, tant en aquestes dates com durant tot l'any".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal