Olocau s'ompli de música amb el Festival En Viu Olocau s'ompli de música amb el Festival En Viu
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau s'ompli de música amb el Festival En Viu

#Olocau

 #EnViu

 Festival En Viu: Música i Cultura a Olocau

L'encisador municipi d'Olocau es prepara per rebre una nova edició del Festival En Viu, una destacada proposta cultural que promet envoltar els assistents amb melodies captivadores. Organitzat per l'Ajuntament i l'associació Sincronies, aquest esdeveniment anual arriba a la seua vuitena entrega amb una programació musical diversa i emocionant.

Durant tot el mes de juliol, Olocau es convertirà en l'escenari perfecte per a gaudir de cinc cites inoblidables. Amb una selecció cuidadosa d'estils musicals, el festival té com a objectiu oferir una experiència enriquidora per a tots els amants de la música.

Les actuacions tindran lloc en diversos llocs emblemàtics d'Olocau. La Plaça Major, amb el seu encant històric, serà testimoni del primer concert el divendres 7 a les 23:00 hores. En aquesta ocasió, el talentós flautista extremeny Rodrigo Parejo s'unirà al Col•lectiu Jazz Olocau per a deleitar els espectadors amb la seua magnífica interpretació.

A més, les urbanitzacions de Pedralvilla i La Lloma també acolliran dos dels espectacles programats. Aquests escenaris alternatius oferiran una experiència única, envoltats de naturalesa i en un ambient íntim.

Si ets un apassionat de la música i la cultura, no pots perdre't el Festival En Viu a Olocau. Vinga i submergeix-te en un univers de sons captivadors, emocions i moments inoblidables. Prepara't per a viure una experiència musical única!



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal