Nàquera es mostrarà 'orgullosa' en una manifestació després del veto a la bandera LGTBI+ Nàquera es mostrarà 'orgullosa' en una manifestació després del veto a la bandera LGTBI+
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nàquera es mostrarà 'orgullosa' en una manifestació després del veto a la bandera LGTBI+

#Naquera

#lgtbi+

Les associacions LGTBI Mirall Camp de Túria i Lambda han convocat una manifestació de l’Orgull este dimecres a Nàquera sota el lema “Nàquera Orgullosa” després del veto del nou consistori liderat per Vox a la bandera del col·lectiu en els edificis municipals.

La convocatòria, que ha secundat el PSPV local i altres associacions, busca “mostrar l’orgull i els colors” en esta localitat valenciana en la qual, des que es va conéixer el pacte, alguns veïns han penjat la bandera LGTBI+ dels seus balcons.

La marxa començarà a les 19.30 este dimecres des de la biblioteca municipal fins a la porta de l’Ajuntament, on Vox i PP han prohibit penjar la bandera LGTBI+.

L’acord entre Vox i PP per governar en este consistori inclou dos punts en els quals assenyalen que “segons el compliment de la llei de banderes”, no col·locarà les LGTBI+ “en balcons i façanes d’instal·lacions municipals” i substituirà les concentracions de ‘No a la violència masclista’ per ‘No a la violència’ o ‘Condemnem tota violència’.

El passat dimecres, l’Ajuntament va negar que prohibisca l’ús de les senyes d’identitat del col·lectiu LGTBI+ en els diferents espais públics de la localitat, però va reiterar que seguirà el protocol de banderes en els edificis municipals “tal com es compleix en altres institucions”.

Mentrestant, el PSPV local va fer una crida perquè el veïnat de la localitat col·loque banderes LGTBI+ en els seus balcons, terrasses o finestres, aprofitant la commemoració de l’Orgull.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal