Manifestació multitudinària a Nàquera en suport als drets LGTBI+ Manifestació multitudinària a Nàquera en suport als drets LGTBI+
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Manifestació multitudinària a Nàquera en suport als drets LGTBI+

#NaqueraOrgullossa  #mirallcampdeturia  #lambda

#Orgulllgtbi+ 

Nàquera es converteix en un dels punts de resistència davant la negació dels drets LGTBI+ del PP i VOX



A la manifestació multitudinaria celebrada aquesta vesprada els manifestants han recorregut els carrers de Nàquera en una marxa tranquil·la, festiva i reivindicativa. Amb les banderes de l’orgull LGTBI i els seus colors arc de Sant Martí, han reivindicat la necessitat de frenar l’avanç de les polítiques impulsades pel pacte del PP i VOX a la Generalitat que al municipi de Nàquera han tingut la seua principal referència, en negar el propi alcalde recentment elegit (VOX) el dret de posar en la balconada municipal banderes am els colors de 'arc de Sant Martí.

L’acompanyament que han fet els veïns des dels balcons amb banderes penjades i pancartes de suport als manifestants ha estat un dels millors exemples que a Nàquera no és la majoria la que ha votat aquestes opcions, sinó que són les polítiques que estan implantant amb el pacte de retrocés les que pretenen fer retrocedir la societat.

Des de la carretera de Serra entrant a Nàquera una vegada fet el recorregut pels seus carrers, la manifestació ha acabat a la plaça de l’Ajuntament on les tanques impedien (ningú ho ha intentat) que s’acostaren a la façana. Una façana i una balconada que mancava de les banderes que avui 28 de juny eren necessàries.

Els convocants, entre els quals estaven Mirall Camp de Túria i Lambda, s’han marcat com a objectiu que els col·lectius locals preparen ja la manifestació de l’any que ve, per convertir Nàquera en tot el contrari del que han pretès des del PP i VOX. Per això, després del manifest s’han autoconvocat per celebrar el dia de l’orgull LGTBI+ a Nàquera en 2024.

Entre els assistents, a més de nombroses persones de les associacions convocants i veïns del propi municipi, es trobaven tant la ministra Diana Morant (PSPV-PSOE) com els que formen part de la candidatura SUMAR per València (Ibañez) acompanyats també per destacats representants de la comarca d’Esquerra Unida.

                                

  









Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal